موضوعات
سبد خرید (0)
مرتب‌سازی براساس:
آموزش گام به گام برندسازی (مبتدی تا پیشرفته)
6 آذر 03 - ساعت 20:00
اتمام بلیت
آموزش ترخیص کار از گمرک یکی از دوره های تخصصی می باشد. در طی دوره ترخیص کار گمرکات، شما با مهارت ها و تکنیک های مربوط به ترخیص کالا آشنا خواهید شد.
7 آذر 03 - ساعت 14:00
تربیت حسابداری بازار کار بدون محدودیت رشته تحصیلی آموزش از مقدماتی
10 آذر 03 - ساعت 10:00
وبینار‌ آموزشی میزیتو
13 آذر 03 - ساعت 15:30
دوره تربیت مربی مهد و پیش دبستانی بدون محدودیت مدرک تحصیلی
17 آذر 03 - ساعت 14:00
دوره تکنسین داروخانه شامل نکات نسخه خوانی و آموزشهای مورد نیاز نفر تکنسین داروخانه
17 آذر 03 - ساعت 16:00
دوره مهارتهای هفتگانه کامپیوتر ICDL بصورت آنلاین
17 آذر 03 - ساعت 20:00
دوره آنلاین دستیار دندانپزشک بدون محدودیت رشته تحصیلی با اعطای مدرک معتبر
18 آذر 03 - ساعت 13:00
وبینار آموزش تخصصی صادرات از ایران به کشورهای اروپایی و آسیایی و ...
23 آذر 03 - ساعت 17:30
تربیت مشاور پیش از ازدواج مناسب برای تمامی علاقمندان به حوزه مشاوره و روانشناسی
24 آذر 03 - ساعت 16:00
دوره جامع ایمنی شامل مباحث بهداشت صنعتی؛ افسر ایمنی و استاندارد
24 آذر 03 - ساعت 18:00
بیشتر از آتش و گرما، تو آخرهای پاییز، نارنجی گرمتون می‌کنه.
27 آذر 03 - ساعت 15:00
با شرکت در این وبینار و یادگیری مهارت سرویس و شارژ کارتریج می توانید درآمدتان را افزایش دهید.
27 دی 03 - ساعت 14:00
وبینار VIP آموزش واردات از چین و امارات به ایران
24 اسفند 03 - ساعت 19:00
علی شراهی، با تکیه بر تخصص و دانش عمیق خود در زمینه استارتاپ‌ها و مهاجرت، فردی مطمئن برای هدایت شما در این مسیر سخت می باشد.
6 آذر 03 - ساعت 19:00

آموزش راه اندازی کسب و کار موفق

  • از کجا باید شروع کنم تا کسب و کارم راه بیافتد؟
  • اگر شکست بخورم، چه اتفاقی می افتد؟
  • چگونه می‌توانم یک کسب و کار پرسود راه‌اندازی کنم؟

این سوالات تنها بخش کوچکی از نگرانی‌های افرادی هستند که قصد دارند کسب و کار خود را راه‌اندازی کنند. راه‌اندازی کسب و کار برای اولین بار ترسناک و دلهره‌آور است. با این حال، شما باید قدمی در مسیر ناشناخته بگذارید که هیچ آشنایی از گوشه و کنار آن ندارید.  به همین دلیل می‌توانید از آموزش های دوره راه اندازی کسب و کار نیز استفاده نمایید و از تجربیات مربیان بهره مند شوید.

یکی از اختلافات بین کسب و کارهای موفق و شکست خورده، ساختار و برنامه‌ای است که در زمان راه‌اندازی کسب و کار ایجاد می‌شود. با پیش‌بینی همه جنبه‌ هنگام راه‌اندازی یک کسب‌وکار، مسیر قوی‌تری برای شما ایجاد می‌کند و شما آماده رویارویی با چالش‌های آینده هستید. کسب و کارهایی که پابرجا می‌مانند و رشد می‌کنند، از ابتدا دارای یک مزیت منحصر به فرد هستند و توسط افرادی که دوره راه اندازی کسب و کار را گذرانده راه‌اندازی می‌شوند که آماده‌اند با مشکلاتی که در انتظارشان است روبرو شوند.

راه‌اندازی یک کسب و کار همیشه چالش‌برانگیزتر از ادامه‌ی آن است. در ابتدای مسیر، مشکلات زیادی ممکن است راهتان را مسدود کند که باید یکی‌یکی آن‌ها را حل کنید. قطعاً زمانی که کارهایتان به روال خود می‌افتد، زندگی آسان‌تر می‌شود و درآمد و سودی که به دست می‌آورید، خستگی را از بین می‌برد. البته اگر می‌خواهید به درآمد برسید، باید از ابتدا با اصول شروع کنید و پایه‌های قوی را از ابتدا بنا کنید.

راه‌اندازی کسب و کار جدید شامل برنامه‌ریزی دقیق، تصمیم‌گیری‌های مالی، انجام فعالیت‌های قانونی کلیدی، توسعه هویت برند، و انتخاب محصولات و خدمات مناسب است. در دوره های آموزشی کسب و کار این مراحل به انواع مختلف بیان شده است اما ما دراینجا سعی کردیم کامل ترین مراحل لازم برای ایجاد یک کسب و کار موفق را برایتان بیان کنیم:

مراحل راه اندازی کسب و کار

1- پیدا کردن ایده

یک ایده قوی و خلاقانه اساس موفقیت یک کسب و کار است. برای راه‌اندازی یک کسب و کار پربازده، باید دانش و بینش لازم برای پیدا کردن یک ایده برتر را داشته باشید و با انجام تحقیقات بازاریابی، مزیت رقابتی خود را شناسایی کنید. با داشتن یک مزیت رقابتی قوی، می‌توانید ایده‌ی خود را به یک کسب و کار پرسود و پایدار تبدیل کنید.

دوره های ایده پردازی

برای شروع یک کسب و کار، اولین گام این است که نقاط قوت خود را شناسایی کنید. ایده‌های تجاری که بتوانند از نقاط قوت شما بهره ببرند، می‌توانند شما را به برتری برسانند. تجربه، مهارت‌ها و استعدادهای گذشته شما می‌توانند به شما کمک کنند تا نقاط قوت خود را شناسایی کنید. پس از شناسایی نقاط قوت، باید به فکر این باشید که چگونه می‌توانید آن‌ها را در کسب و کار خود به کار بگیرید. به عنوان مثال، اگر شما در برقراری ارتباط با دیگران ماهر هستید، ممکن است در حوزه‌های مرتبط با روابط عمومی یا بازاریابی بهتر عمل کنید.

برای پیدا کردن ایده‌ی مناسب برای کسب و کار، باید یک سری سوالات مهم را مورد بررسی قرار دهید. این سوالات به شما کمک می‌کنند تا یک ایده‌ی کارآمد و درآمدزا برای کسب و کار خود پیدا کنید.

لیست سوالات به این شکل است:

  1. چه مشکلاتی در زندگی روزمره شما و دیگران وجود دارد که نیاز به حل آنها دارد؟ به عنوان مثال، عدم دسترسی به خدمات تاکسی و هزینه‌های بالای آنها باعث ظهور خدمات تاکسی آنلاین شد.
  2. چه فناوری‌ها و تکنولوژی‌های جدیدی در حال توسعه هستند که می‌توانند به کسب و کار شما کمک کنند؟ به عنوان مثال، اینترنت، هوش مصنوعی، واقعیت مجازی و...
  3. چه محصولات و خدماتی در بازار وجود دارند که بهبود و توسعه آنها نیاز دارد؟ به عنوان مثال، بهبود دوچرخه‌های برقی و موتورسیکلت‌ها.
  4. چه نیازها و خواسته‌هایی در جامعه وجود دارد که می‌توانید آنها را برطرف کنید؟
  5. کدام ایده‌ها در کشورهای پیشرفته عملی شده‌اند ولی در ایران هنوز وجود ندارند؟ به عنوان مثال، ایده‌ی اسنپ که از ایده‌ی UBER الهام گرفته شده است.

با پاسخ دادن به این سوالات، می‌توانید تا چندین ایده برای کسب و کار خود داشته باشید. سپس این ایده‌ها را بررسی کرده و با توجه به منابع، علایق و شرایط خود، بهترین ایده را انتخاب کنید.

2- اعتبارسنجی ایده

کارآفرینان جدید عموما به بازارهای کوچک اهمیت نمی‌دهند و آنها را نادیده می‌گیرند. اما باید به یاد داشت که در کسب و کار، اندازه بازار و فرصت‌های آن باید با خواسته‌های شما همخوانی داشته باشد، حتی اگر بازار کوچک باشد.

به عنوان مثال، ممکن است شما محصولی را در ذهن داشته باشید، اما ممکن است متوجه شوید که این محصول مشتریان بسیار کمی دارد و از ورود به آن بازار اجتناب کنید. اما شاید از آنجایی که این محصول حاشیه سود بالایی دارد، ممکن است شما را قادر سازد حتی اگر فروش آن کم باشد، سود خوبی کسب کنید. یا مثلاً حاشیه سود یک محصول حتی ممکن است کم باشد اما به دلیل نیاز همیشگی مشتری می توانید درآمد خوبی در بازار کسب کنید. بنابراین هنگام تأیید این ایده، فقط به تعداد مشتریان توجه نکنید، موارد دیگری مانند حاشیه سود و تعداد مشتریانی که باید خرید کنند را در نظر بگیرید. این یکی از مواردی است که در جدیدترین دوره های کسب و کار بیشتر به آن پرداخته شده است.

دومین سوالی که برای تایید ایده در مرحله راه اندازی کسب و کار باید پرسید این است که آیا روند این بازار رو به افزایش است یا کاهش؟ در واقع، مهمتر از اینکه بازار امروز شما چقدر بزرگ است این است که در آینده به چه سمتی می رود؟

به عنوان مثال، اکنون ممکن است این تصور را داشته باشید که مردم در یک شهر خاص به دلیل نبود شرایط مناسب هنوز به تاکسی های آنلاین دسترسی ندارند. پس نصب تاکسی تلفنی قطعا با استقبال خوبی مواجه خواهد شد. اما مهم این است که تاکسی های آنلاین قطعا در آینده نزدیک به این شهر خواهند آمد و کسب و کار شما را نابود خواهد کرد.

در سوال سوم باید از خود بپرسید که مزیت های رقابتی شما نسبت به سایر رقبا چیست؟ مطمئناً اگر بخواهید وارد بازاری شوید و مانند دیگران فعالیت کنید، انتظار نتایج خوبی را نخواهید داشت. بنابراین اکنون باید یک مزیت رقابتی را تعیین کنید که مشتریان برای آن به سراغ شما بیایند.

3- نوشتن بیزینس پلن

بیشتر شکست‌ها در دنیای کسب و کار نمی‌دانند طرح کسب و کار چیست! بنابراین برای اینکه یکی از این افراد نباشید، کمی زمان بگذارید و آن را در مراحل راه اندازی کسب و کار یادداشت کنید. این برنامه راه آینده را برای شما هموار خواهد کرد

به طور خلاصه، طرح کسب و کار شما باید در یک یا چند صفحه نوشته شود و باید شامل این سوالات و پاسخ آنها باشد:

  1. مخاطبان هدف محصول یا خدمات من چه کسانی هستند؟
  2. اهداف فروش من در 6 ماه چیست؟
  3. اهداف من در یک سال چیست؟
  4. مشتریان در مورد محصول و من چه فکری می‌کنند. آیا نیازهای آنها را می دانید؟

برنامه من برای تحقیق در مورد محصولات و مشتریان چیست؟ چگونه آن را اجرا کنم، نقاط قوت و ضعف رقبای من چیست؟ مزیت های رقابتی من چیست؟ نقاط ضعف من چیست؟ چقدر بودجه دارم؟ این کافی است، اما پیشنهاد می کنم پس از مدتی یک طرح تجاری جامع تهیه کنید. دوره زمانی، برای مثال کمتر از 1 ماه. مطالب رایگان و غیر رایگان زیادی در وب فارسی در مورد این موضوع وجود دارد. به عنوان مثال، مقاله طرح کسب و کار سایت جدید یکی از منابع رایگان خوب است.

 4- ارزیابی امور مالی

به اندازه کافی افراد هستند که فقط به طوفان فکری می پردازند و افکار خود را با دیگران به اشتراک می گذارند. اما برخی نیز سرمایه لازم را برای ایده های خود فراهم می کنند. شما باید محاسبات خود را دقیق و منطقی انجام دهید. مهم نیست که در چه گروهی هستید، تامین مالی کسب و کارتان بسیار مهم است و ممکن است یکی از محدودیت های مسیرتان باشد که همیشه باید به آن فکر کنید. اگر نیاز به یافتن سرمایه‌گذار برای ایده خود دارید، باید آنقدر قوی باشید که سرمایه‌گذاران را متقاعد کنید که برنامه‌ای سودآور دارید.

بهترین دوره های سرمایه گذاری

وقتی سرمایه گذاران روی کار شما حساب باز کرده اند، حساس تر می شوند. چون او هم باید جواب بدهد. اگر برنامه مالی دقیقی نداشته باشید، ممکن است در میانه راه کوتاه بیایید و کسب و کارتان از دادن پول، زمان و انرژی زیاد دست بردارد.

وقتی برنامه ریزی مالی خود را انجام می دهید، مبلغی را برای هزینه های غیرمنتظره در نظر بگیرید. بهتر است از ابتدا یک سیستم حسابداری مشخص برای خود تنظیم کنید که در آن بتوانید سود و زیان خود را واقعی محاسبه کنید. از نمودارهای روزانه، هفتگی، ماهانه و سالانه استفاده کنید تا بفهمید به کجا می روید. به این ترتیب گردش مالی برند خود را راحت تر کنترل خواهید کرد.

به عنوان یک صاحب کسب و کار باید هوش مالی خوبی داشته باشید، از بازار آگاهی داشته باشید، بتوانید شرایط بازار را پیش بینی کنید، بدانید که تورم یا رکود بر کسب و کارتان چه تاثیری دارد و... 

به طور خلاصه، اینها عبارتند از کارهایی که باید انجام دهید:

  1. استخدام یک حسابدار یا حداقل گذراندن دوره اولیه او،
  2. مقدمه ای بر نظریه ها و اصطلاحات خاص در دنیای اقتصاد.
  3. افزایش هوش مالی از طریق آموزش،
  4. کاهش هزینه های غیر ضروری کسب و کار،
  5. یادداشت‌های مربوط به همه درآمدها و هزینه‌ها،
  6. آشنایی با قوانین مالیاتی.

5- انتخاب نام برند

نام تجاری شما نماینده شماست، چیزی است که قرار است در تبلیغات و بازاریابی از آن استفاده کنید، و این چیزی است که مشتریان با شنیدن آنها در ذهن خود تصور می کنند خدمات و محصولات شما را در اختیار دارند. بنابراین برای انتخاب یک سری اصول باید در نظر گرفته شود.

نام برند باید دارای موارد زیر باشد:

  1. ساده، کوتاه و قابل تلفظ باشد
  2. باید منحصر به فرد باشید تا بینندگان شما را با مارک های دیگر اشتباه نگیرند،
  3. به گونه ای انتخاب شود که در ذهن مخاطب ماندگار باشد.
  4. می توانید دامنه آن را در اینترنت ثبت کنید.

اگر در دوره های مدیریت کسب و کار شرکت کنید با استفاده از راهکار های مختلف ذهن شما را به گونه ای باز می‌کنند که به راحتی می‌توانید اسم برند خود را انتخاب نمایید.

6- شروع اولیه

در دنیای تجارت، مفهومی به نام MVP داریم. من نمی‌خواهم آن را زیاد باز کنم، اما به طور خلاصه، این مفهوم به این معنی است که بهتر است به جای اینکه در ابتدا پول زیادی خرج کنید، کسب و کار خود را با مقدار کمی شروع کنید و ایده را آزمایش کنید.

  1. به عنوان مثال، به جای ساخت یک وب سایت اینترنتی با 4.5 میلیون تومان، با یک سایت ارزان و یک صفحه اینستاگرام شروع کنید،
  2. به‌جای خرید تعداد زیادی محصولات، قبل از همکاران یا حتی رقبا بخواهید محصولات خود را عرضه کنند،
  3. به جای تبلیغات بنری میلیونی در سطح شهر، با 2.3 میلیون تومان در شبکه های اجتماعی تبلیغ کنید،
  4. و...

MVP ممکن است سودآور نباشد، اما در واقع همه ما به دنبال سود نیستیم، تنها کاری که انجام می دهیم این است که اطمینان حاصل کنیم که ما بهترین بازار را برای کسب و کار خود انتخاب می کنیم. بنابراین، حتی اگر شکست بخورد، همه منابع از بین نمی روند.

دوره آموزش تبلیغات

7- توسعه محصول یا خدمات

وقت آن رسیده که زمان بیشتری را برای محصولات و خدمات خود صرف کنید و ایده های خلاقانه ارائه دهید. در واقع، این مرحله ای است که باید محصول خود را توسعه دهید. 3 استراتژی مهم برای توسعه محصول وجود دارد:

ایجاد محصول جدید

اینکه شما به عنوان دست اول محصولی را به بازار عرضه می کنید، مطمئناً قیمت گذاری و تبلیغات و جذب مشتری به شما می دهد. بنابراین شما می توانید محصول جدید خود را ایجاد کنید. در مورد ایجاد یک محصول در اینجا 3 راه حل وجود دارد:

  • جایگزین: به جای عینک از لنزهای تماسی استفاده کنید!
  • ترکیب: ترکیبی از ضبط، پخش کننده صدا، دوربین، تلفن همراه که منجر به یک گوشی هوشمند می شود.
  • تغییر: ضخامت تلویزیون LED را کاهش دهید.
  • حذف: سیم ها را از ماوس بردارید و یک ماوس بی سیم ایجاد کنید.

سفارشی کردن محصولات فعلی

شما می توانید محصول یا خدمات خود را فقط برای گروهی از مشتریان شخصی سازی کنید. به این ترتیب شما بر این مشتریان هدف، بیشتر تأثیر خواهید گذاشت.

ایجاد پک محصول

شما می‌توانید خودتان را به کسب و کارتان محدود نکنید! به جای اینکه فقط به تنهایی فعالیت کنید، می‌توانید با همکاری دیگر کسب و کارها یک بسته محصولات را ایجاد کنید.

به عنوان مثال، به جای اینکه فقط ماشین‌های عروس را گل بزنید، بسته‌ای شامل تالار، لباس عروس، گل ماشین، آتش‌بازی، موسیقی تالار و ... به مشتریان ارائه دهید. این روش با کمترین سرمایه‌گذاری، بیشترین بازخورد را به شما خواهد داد.

8- امور قانونی

خیلی ها فکر می کنند برای راه اندازی کسب و کار شخصی ابتدا باید به اداره مراجعه و از طریق 7 خان رستم مجوز دریافت کنید. اما خبر خوب این است که حداقل در ابتدای سفر، اصلاً نیازی به انجام این کار ندارید. درعوض، می‌توانید پس از شروع کار و کسب درآمد به تدریج برای مجوز درخواست دهید.

مطمئناً برخی از مشاغل حساس مانند مشاغلی که در حوزه سلامت و تولید محصولات بهداشتی فعالیت می کنند، باید از همان ابتدا به فکر صدور مجوز باشند. در هر صورت، اکنون زمان آن است که به مرحله اخذ مجوز بروید. در صورت امکان، آن را به وکیل بسپارید، زیرا این روند برای شما به عنوان یک کارآفرین خسته کننده است و ممکن است نتوانید ذهن خود را برای رشد کسب و کارتان آزاد کنید.

9- تشکیل محیط کسب و کار

کسب و کار شما برای ادامه حیات نیازی به مکان فیزیکی ندارد. اما به طور کلی، بینندگان به کسب‌وکارهایی که مکان یا حداقل شماره تماس ثابتی دارند اعتماد دارند.

اگر در حال حاضر شرایط اجاره یا خرید مکان را ندارید، بهتر است از خدمات دفتر مجازی که یک شماره ثابت به شما می دهد استفاده کنید و آن را به شماره موبایل خود هدایت کنید.

اگر شما نیز فکر می‌کنید به مکان خاصی نیاز دارید، به این سؤالات پاسخ دهید تا بتوانید مکان مناسبی را پیدا کنید:

  • چه مقدار فضا نیاز دارم؟
  • آیا مشتری باید از مکان من بازدید کند؟
  • چه مقدار بودجه برای مکان در نظر گرفته ام؟
  • چه گزینه هایی دارم؟ اجاره دفتر، دفاتر مشترک، و غیره

10- گسترش تیم

مرحله نهایی در راه اندازی یک کسب و کار، گسترش تیم خود است. در این مرحله باید با توجه به نیازها، بازار، مخاطبان، منابع مالی، اهداف و چشم انداز خود به جستجوی نیروهای جدید بپردازید. اولین قدم این است که تخصص مورد نیاز خود را تعیین کنید. در زیر لیستی از مهارت های رایجی که امروزه در هر کسب و کاری مورد نیاز است آمده است:

  • طراح گرافیک
  • طراح وب سایت (اگر از پورتال استفاده می کنید، این مورد الزامی نیست زیرا کارشناسان ما به صورت رایگان با شما هستند.)
  • بازاریاب
  • نیروی فروش مستقیم
  • کارشناس تبلیغات
  • کارشناس بازاریابی رسانه های اجتماعی
  • کارشناس سئو سایت
  • نیروی حمل و نقل

بهترین دوره های سئو

تمامی مراحل بالا لازمه ایجاد یک کسب و کار جدید است که میتوانید از آن استفاده نمایید.

همواره صاحبان کسب و کاری که پس از دستیابی به یک موفقیت کوچک یا حتی بزرگ، چشمانشان را به دنیای تغییر می‌بندند، شکست می‌خورند. بنابراین برای رسیدن به موفقیت در عرصه کسب و کار، باید همواره در حال رشد و یادگیری از چیزهای جدید باشید. بدون شک، مطالعه کتب مرتبط با کسب و کار و شرکت در وبینار آموزشی کسب و کار و گذراندن دوره راه اندازی کسب و کار می‌تواند به شما کمک زیادی کند.

آیا این کسب و کار با سبک زندگی شما تناسب دارد؟

 ما زندگی نمی‌کنیم تا کار کنیم، بلکه کار می‌کنیم تا زندگی کنیم. اما بسیاری از کارآفرینان این نظر را ندارند. آن‌ها عاشق کار خود هستند و آن را به عنوان بخشی از زندگی خود می‌بینند. برای این افراد، کار همه چیز است. این نوع کارآفرینان معمولاً کسب و کارهای موفق در سطح ملی و بین‌المللی دارند، مانند فیس‌بوک، اپل، گوگل و سایر شرکت‌های بزرگ. اما خوشبختانه، بسیاری از کسب و کارها به موسسان خود فرصتی برای زندگی کردن نیز می‌دهند. اگر می‌خواهید از تمام جوانب زندگی خود بهره ببرید، هنگامی که با یک ایده جدید روبرو می‌شوید، از خود بپرسید: آیا باید تمام وقت و انرژی خود را برای اجرای این ایده صرف کنم یا زمانی برای استراحت و تفریح نیز باقی بگذارم؟

دوره های آنلاین برنامه ریزی و مدیریت زمان

آیا استفاده از بازاریابی دیجیتالی می‌تواند به رشد کسب و کار شما کمک کند؟

 اینترنت و شبکه‌های اجتماعی تنها برای سرگرمی و بازی نیستند. در حالی که شما ممکن است در حال خواندن جوکی در تلگرام باشید، بسیاری از افراد در حال استفاده از این شبکه‌ها برای توسعه کسب و کار خود هستند. این موضوع جدی است. اینترنت یکی از کانال‌های تبلیغاتی ارزان و سریع در دنیای امروز است. اگر فکر می‌کنید که نمی‌توانید به اینترنت اعتماد کنید تا تبلیغات خود را انجام دهید، ممکن است در آینده دشواری‌هایی در بازاریابی محصولتان رو به رو شوید.

آموزش بازاریابی دیجیتال

امروزه اکثر مشاغل به سمت مجازی شدن می‌روند. از همین رو، نحوه راه‌ اندازی کسب و کار اینترنتی یک نیاز اساسی به شمار می‌رود. قطعا تابه‌حال به روش‌های پولدار شدن فکر کرده‌اید و در نهایت به این نتیجه رسیده‌اید که بستر اینترنت می‌تواند بهترین مکان برای پیشرفت شما باشد. به مرور زمان حتی کسب و کارهای سنتی نیز به سمت مجازی شدن در حرکت هستند. در ادامه گام‌های موفقیت و دوره راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی را بطور کامل شرح می‌دهیم.

با عضویت در خبرنامه
هیچ وبیناری را از دست نخواهید داد...
ایسمینار اولین و بزرگترین بستر تخصصی مدیریت، فروش و برگزاری وبینار (سمینار و کلاس) و رویداد آنلاینه که در اون هم می‌تونید وبینار برگزار کنین و هم وبینار شرکت کنین! ایسمینار تمام زیرساخت‌های لازم برای برگزاری وبینار، مدیریت کاربرها، بسته‌های تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی، بسته‌های مکمل برگزاری و سیستم فروش فیلم وبینار رو در اختیارتون قرار میده. با ایسمینار همچنین می‌تونین ثبت‌نامی و فروش وبینارتون رو به طرز قابل ‌توجهی بهبود بدین.
اینماد logo-kasbokar