


وبینار آشنایی با روانشناسی و رسیدن به حال خوب
برگزار شده
وبینار آشنایی با روانشناسی و رسیدن به حال خوب
برگزار شده
توضیحات
وبینار آشنایی با روانشناسی و رسیدن به حال خوب
● یه مشاور خوب چه وظایفی داره؟ خوب بشنوه و خوب بتونه راه حل بده.
●مبلغ مشاور زیاده و نمیشه ادامه داد! مشاوره ی ما هزینش کاملا مناسبه بخاطر اینکه آنلاینه و ما هدفمون اینه که بتونیم نتیجه ی بهتری بگیریم.
● نمیدونم واقعا میتونه کمکم کنه یا نه! هیچ مشاوری نمیتونه به تو کمک کنه تا وقتی که خودت نخوای. مشاور رو نباید به چشم یا فرشته ی نجات ببینی در اصل فرشته و حامی هرکسی خودشه، مشاور فقط میتونه با توجه به حرفایی که میزنی بهت سرنخ بده مسیرتو مشخص کنه.
● اصلا مشاور میتونه بهم کمک کنه؟ اگه خودت بخوای اره.
● بعد از مشاوره چه مشکلی ازم حل میشه؟ دید تو به مسائل وزندگی بعد از درمان با دبد الانت خیلی فرق میکنه و باعث میشه که خودت بفهمی راهت چیه.
● من به چند جلسه مشاوره نیاز دارم؟ اینو خود شخص میتونه مشخص کنه برای شروع اصلا لازم نبست به بعد فکر کنی خودت بعد از یه جلسه میفهمی و اگه خواسای ادامه میدی اگه نخواستی نمیای.
● از کجا بفهمم با مشاور ارتباط گرفتم و میتونه واقعا کمکم کنه؟ یکی با مشاور خانم راحته ، یکی با مشاور اقا، اما اصولا شما همون جلسات اول متوجه میشی که تونستی با مشاور ارتباط بگیری یا تونسته درک درستی از شما داشته باشه یا نه.
● مشاور حضوری بهتره یا آنلاین؟ هرکدوم که بتونی بری. فرقی نداره در هر دو صورت شما میتونی جلسه ی مشاور خوبی داشته باشی.
بعد از اینکه اینارو از مشاورت فهمیدی باید ببینی که مشاور میخواد واقعا تو رو به کجا برسونه و باگ اصلی تو واقعا چیه؟ مشاور میخواد تو رو به سمت حال خوب با خودت سوق بده و کمکت کنه که بتونی به اون آرامشی که میخوای برسی.
اولین قدم اینه که بتونی خودتو بشناسی و مهم ترین مرحلش اعتماد به نفس داشتنه.
● اعتماد به نفس چی هست؟ چیزیه که تو واقعا میتونی انجامش بدی ولی خودت نمیدونی.
● اعتماد به نفس با خودشیفتگی چه فرقی داره؟ اعتماد به تفس مجموعه ای از توانایی های توئه ولی خودشیفتگی کاذبه
● مزایای اعتماد به نفس پایین چیه؟ حس ترحم دیگران، توجه و تشویق دیگران چون که دیگه ازت انتظاربیشتری ندارن.
● چند مدل اعتماد به نفس داریم؟ سه نوع: رفتاری/ عاطفی/ روحی
● تقویت اعتماد به نفس نیاز به تمرین داره؟ بله هرچیزی نیاز به تمرین داره و من هم در حین وبینار و هم اخر وبینار بهتون تمرین میدم.
همه ی این ها سوالاتی اند که در وبینار مورد بررسی قرار میدم پس همراهم باش و همین الان در وبینار رایگان من ثبت نام کن.
مدرس دوره کیه؟
من مهتاب رفیعی هستم
روانشناس و مشاور فردی
مربی تخصصی رشد فردی
محقق و مدرس در زمینه توسعه مهارت های فردی و رشد
مدرس ۳ دوره کارگاه های اموزش رشد فردی ، شخصیت شناسی و اعتماد به نفس
دارای گواهینامه ی تشخیص اختلالات روانی






