موضوعات
سبد خرید (0)
مرتب‌سازی براساس:
ســه کاربرد مهم هوش مصنوعـی برای رسیدن به فروش 10برابری فقط با یک کـلیک!
25 دی 03 - ساعت 20:20
چطور با استفاده از هوش مصنوعی کتاب ۲۰۰ صفحه ای بنویسیم اونم فقط با یک کلیک!!!
26 دی 03 - ساعت 18:20
وبینار 'ورود به دنیای داده‌ها' به شما کمک می‌کند تا اولین قدم‌های یادگیری داده‌ها را با یک روش عملی و کاربردی بردارید.
26 دی 03 - ساعت 21:00
استارت برنامه‌نویسی: بوتکمپ یادگیری پایتون. آمادگی برای یادگیری علوم داده، توسعه وب، یادگیری ماشین، و تحلیل داده.
18 بهمن 03 - ساعت 13:30
ســه کاربرد مهم هوش مصنوعـی برای رسیدن به فروش 10برابری فقط با یک کـلیک!
27 دی 03 - ساعت 20:20
بوتکمپ آنلاین پانداس.تحلیل داده با پایتون و pandas. ابزار پایه علم داده، هوش مصنوعی، تحلیل داده.
29 دی 03 - ساعت 19:30
در این وبینار، یاد خواهید گرفت چطور از ابزارهای هوش مصنوعی برای کسب مهارت‌های جدید و کاربردی در زمینه‌های مختلف استفاده کنید.
19 بهمن 03 - ساعت 10:00
ســه کاربرد مهم هوش مصنوعـی برای رسیدن به فروش 10برابری فقط با یک کـلیک!
29 دی 03 - ساعت 20:20
چطور با استفاده از هوش مصنوعی کتاب ۲۰۰ صفحه ای بنویسیم اونم فقط با یک کلیک!!!
30 دی 03 - ساعت 18:20
آیا به دنبال تسلط بر تکنیک‌های یادگیری عمیق هستید؟ دوره "یادگیری عمیق با پایتون" شما را با اصول اولیه و نحوه استفاده از تنسورفلو و کراس آشنا می‌کند.
24 اسفند 03 - ساعت 18:00
در این وبینار، به همراه دکتر سالار محتاج، به بررسی روش‌ها و معیارهای ارزیابی مدل‌های بزرگ زبانی خواهیم پرداخت.
30 دی 03 - ساعت 18:30
یاد میگیری که با استفاده از فریمورک‌ها و امکانات جدید ChatGPT، مهندسی پرامپت کنی. این بار روی نوشتن عنوان، فهرست، محتوا و طرح جلد کتاب کار می‌کنیم.
30 دی 03 - ساعت 19:00
دوره آموزشی "شروع کار با شبکه‌های عصبی: طبقه‌بندی و رگرسیون" بر اساس کتاب "Deep Learning with Python" در حال برگزاری است. پس همین الان ثبت نام کن.
5 اردیبهشت 04 - ساعت 20:00
وبینار مسیر شغلی دانشمند داده
30 دی 03 - ساعت 19:00
ســه کاربرد مهم هوش مصنوعـی برای رسیدن به فروش 10برابری فقط با یک کـلیک!
1 بهمن 03 - ساعت 20:20
آیا آماده‌اید تا سطح خود را از یادگیری ماشین ارتقا دهید؟ دوره جامع «یادگیری عمیق با پایتون» ما به شما کمک می‌کند تا به اهداف آموزشی خود دست یابید.
9 خرداد 04 - ساعت 20:00
وبینار رایگان ساخت ربات تلگرام با هوش مصنوعی در 4 ساعت!
4 بهمن 03 - ساعت 15:00
آموزش جامع کار با کتابخانه Keras بر اساس کتاب یادگیری عمیق با پایتون اثر François Chollet، به شما فرصتی می‌دهد تا به دنیای یادگیری عمیق وارد شوید.
27 تیر 04 - ساعت 19:00
در این وبینار ایده ها ، ابزارها و استراتژی ها گفته می شود که می تواند کسب کار شما را با هوش مصنوعی متحول کند و حداقل تا 30%از وقت خود را آزاد کنید
8 بهمن 03 - ساعت 19:00
در این وبینار نحوه کار با یکی از بهترین ابزارهای هوش مصنوعی تغییر سایز عکس، آموزش داده خواهد شد.
8 بهمن 03 - ساعت 20:00
با عضویت در خبرنامه
هیچ وبیناری را از دست نخواهید داد...
ایسمینار اولین و بزرگترین بستر تخصصی مدیریت، فروش و برگزاری وبینار (سمینار و کلاس) و رویداد آنلاینه که در اون هم می‌تونید وبینار برگزار کنین و هم وبینار شرکت کنین! ایسمینار تمام زیرساخت‌های لازم برای برگزاری وبینار، مدیریت کاربرها، بسته‌های تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی، بسته‌های مکمل برگزاری و سیستم فروش فیلم وبینار رو در اختیارتون قرار میده. با ایسمینار همچنین می‌تونین ثبت‌نامی و فروش وبینارتون رو به طرز قابل ‌توجهی بهبود بدین.
اینماد logo-kasbokar