


وبینار کندل شناسی و حرکت های اندازه گیری شده در بازارهای مالی
برگزار شده
وبینار کندل شناسی و حرکت های اندازه گیری شده در بازارهای مالی
برگزار شده
توضیحات
این وبینار در ادامه وبینارهای های مدیریت سرمایه برگزار می شود
در وبینار اول تلاش داشتیم تا مخاطبان را با مفهوم مدیریت سرمایه آشنا کنیم و در وبینار دوم به تجربه های قبلی من و شاگردانم پرداختیم که چه اشتباهاتی را انجام می دهند که باعث ضررشان می شود. حتی با وجود دانستن تحلیل تکنیکال و فاندامنتال افراد ضررهای ابتدایی را مرتکب می شوند.
اما از این وبینار به بعد شما با استراتژی های ورود و خروج آشنا می شید و بهتون یاد میدم که به چه شکل پیش از باز کردن هر معامله چه نکاتی رو باید رعایت کنید
در قسمت اول این وبینار در مورد فشار خرید، فشار فروش و کندل های سیگنال دهنده صحبت خواهیم کرد و پس از آن وارد مباحث پیچیده تری میشیم که پس از یادگیریش بسیار آسان میشن.
حرکت های اندازه گیری شده قسمت بعدی این وبینار تشکیل میدن که می تونید نگاه بسیار خوبی برای تعیین نقطه ورود، حد ضرر و حد سود داشته باشین.
هر فردی که به بازارهای مالی و معامله کردن در این بازارها علاقه مند هست به مطالب این وبینار نیاز خواهد داشت.






