چطور در هر شرایط و بحرانی بفروشیم؟
کد رویداد: 85617
فرید پارسایی
مدرس
فرید پارسایی
وبمستر، مدرس و مشاور بازاریابی اینترنتی
شروع وبینار (به وقت ایران) 6 دی 1401 - ساعت 18:00
مدت وبینار
2 ساعت
1
وبینار تکنیک‌های افزایش فروش
6 دی 1401
ساعت 18:00 تا 20:00
محل برگزاری آنلاین
این وبینار در نرم‌افزار اختصاصی برگزار می‌شود و امکان مشاهده بازپخش بعد از وبینار را ندارد!
فرید پارسایی
برگزارکننده
فرید پارسایی
Webinar Ad Banner 1
Webinar Ad Banner 2
Webinar Ad Banner 3
اشتراک‌گذاری

چطور در هر شرایط و بحرانی بفروشیم؟
برگزار شده

چطور در هر شرایط و بحرانی بفروشیم؟

چطور در هر شرایط و بحرانی بفروشیم؟
برگزار شده

کد رویداد: 85617
توضیحات
سرفصل‌ها
مخاطبین
نظرات
توضیحات
یکبار برای همیشه فروشت رو تضمین کن!

سلام و درود خدمت شما

فرید پارسایی هستم فارغ التحصیل در دو رشته طراحی و توسعه سیستم‌های تجارت الکترونیک و فناوری اطلاعات در مدیریت کسب و کار خارج از ایران و بیش از 30 سال فعالیت تجاری در ایران و سه سال فعالیت تجاری در کشور ارمنستان.

متاسفانه بسیاری از صاحبین کسب و کار در ایران تصور می‌کنند داشتن یک مغازه یا دفتر کار یا داشتن یه صفحه اینستاگرامی یا وب سایت را داشتن کسب و کار می‌دانند و می‌گویند کالا یا خدمات ما خوب است و قیمت مناسبی هم داریم و انتظار دارند مشتری از آنها خرید کند. اما چنین اتفاقی نمی‌افتد. شاید فروش دارند ولی از فروش خودشان راضی نیستند.

شاید تبلیغات می‌کنند و تولید محتوا هم دارند ولی فروشی که انتظار دارند بدست نمی‌آید.

هر از گاهی هم با اتفاقاتی نظیر گرانی، تحریم، فیلترینگ و اتفاقات دیگر مجبور به شروع از نو می‌شوند.

این اتفاقات همیشه بوده یادم است زمانی همه روی Orcat فعالیت می‌کریدم فیسبوک آمد این شبکه اجتماعی دیگر وجود ندارد. فیسبوک در ایران فیلتر شد همه روبه وایبر آوردند. تلگرام آمد کاربران وایبر را کنار گذاشتند. تلگرام فیلتر شد به سراغ اینستاگرام رفتند و اینک نیز اینستاگرام هم فیلتر شده و روز از نو.

در فعالیت تجاری بیش از 30 سال خود اتفاقات این چنینی زیاد بوده است.

خوب افراد دو گروه هستند:

گروهی می‌گویند مقصر دولت است، مقصر شرایط است من داشتم خوب فعالیت می‌کردم شرایط نگذاشت. خوب هیچ وقت هم به نتیجه مطلوب خود نخواهند رسید.

اما گروه دوم می‌گویند این اتفاق رخ داده اکنون باید چه بکنیم و برای شرایط موجود یا از قبل راهکار دارند یا راهکاری را می‌یابند نهایت چند روز کارشان دچار مشکل خواهد شد.

خوب سخنم با گروه دوم است اگر شما جزو گروه دوم هستید به این وبینار خوش آمدید.

کاملا درکتان می‌کنم چون بارها تجربه کردم صبح بیدار می‌شوی می‌بینی هر آنچه را در یک شبکه اجتماعی یا یک کانال بازاریابی تدارک دیده‌ای و هزینه کردی به یکباره نیست شده و باید از صفر شروع کنی.

در این وبینار می‌خواهم همراه شما باشم و راهکاری را برای اینکه دیگر بار چنین شرایطی ایجاد شد چه بکنید ارائه کنم.

نکات و رازهایی را در این وبینار به شما خواهم گفت که کسی به شما نمی‌گوید سالها زمان برد تا خودم آنها را بیابم.

حال تحصیلات، آموزش‌های مختلف در زمینه مدیریت کسب و کار و بازاریابی و بررسی بر روی عملکرد بازاریابی افراد موفق ایرانی این نکات و رازها بدست آمدند.

به شما قول می‌دهم که اگر نکات و آموزش‌های این وبینار را در کسب و کار خودتان بکار بگیرید به راحتی فروش خودتان را در هر شرایطی افزایش خواهید داد.

همین نکات و رازها باعث شده که در اتفاقات جاری کشور که تقریبا 2 ماه از آن سپرسی شده است با وجودیکه کار را تعطیل کردم اما نه تنها درآمدم قطع نشد بلکه بیشتر هم شد.

به شما نیز رازی را خواهم گفت که شما هم بتوانید همیشه درآمد داشته باشید و در هر شرایطی درآمدتان را از دست ندهید.

ارزش نکات و رازهای این وبینار بسیار بالاست و با بکارگیری آنها در کسب و کارتان می‌توانید تحول چشمگیری را در کسب و کارتان ایجاد کنید. قرار هم نیست دوره یا محصول یا خدمتی را به شما در این وبینار بفروشم کل زمان وبینار پر از نکات ارزشمند است. یه چالش 6 روزه هم پس از وبینار با هم خواهیم داشت و همراه شما خواهم بود تا بتوانی نتیجه بگیری که این هم کاملا رایگان است و هدیه من به شما دوست ارزشمندم.

اما با توجه به شرایط جاری کشور تصمیم گرفتم این وبینار را با قیمت بسیار مناسب برگزار کنم تا همگان بتوانند استفاده کنند پس این فرصت را از دست ندهید.

فقط کافیست همین یکبار اقدام کنید تا شرایط کسب و کار خودتان را متحول کنید.

Webinar Ad Banner 1
Webinar Ad Banner 2
Webinar Ad Banner 3
فرید پارسایی
مدرس
فرید پارسایی
وبمستر، مدرس و مشاور بازاریابی اینترنتی
شروع وبینار (به وقت ایران) 6 دی 1401 - ساعت 18:00
مدت وبینار
2 ساعت
1
وبینار تکنیک‌های افزایش فروش
6 دی 1401
ساعت 18:00 تا 20:00
فرید پارسایی
برگزارکننده
فرید پارسایی
محل برگزاری آنلاین
این وبینار در نرم‌افزار اختصاصی برگزار می‌شود و امکان مشاهده بازپخش بعد از وبینار را ندارد!
اشتراک‌گذاری