



وبینار حل تست های گرامر
برگزار شده
وبینار حل تست های گرامر
برگزار شده
بلیتهای وبینار
توضیحات
با حل سوالات پرتکرار گرامر آزمون های قبلی و یادگیری نکات تستی و کلیدی، دیگر نگران سوالات گرامر نباشید!
اگر داوطلب کنکور ارشد، کنکور دکتری یا MBA هستید و یا اگر داوطلب آزمون های ملی زبان (MSRT-TOLOMO-MHLE-EPT) هستید، این چند خط رو با دقت بخونید:
سوالات گرامری در این آزمون ها معمولاً تکرار می شوند و چالش گرامری پشت آنها یکسان است ولی هرسال سوالات با اندکی تغییر طرح می شوند. آشنایی با این سوالات، برگ برنده ایست تا شما از پس این مرحله به خوبی بر بیایید.
در طول این 15 سالی که داوطلبان رو برای آزمون های زبان آماده کرده ام، بسیار موردهایی دیده ام که هرچند تسلط خوبی بر گرامر زبان داشتند، به سختی تونستند نمره دلخواهشون رو کسب کنند و مجبور شدند بارها و بارها در این آزمون ها شرکت کنند. بر خلاف این دسته افرادی بودند که علی رغم سطح زبان متوسط و صرفاً به دلیل تسلط بر مهارت های تست زنی و آشنایی با سوالات پرتکرار آزمون در همان بار اول در آزمون پذیرفته می شدند!!
در وبینار روز پنجشنبه علاوه بر حل 100 تست از سوالات دوره های گذشته، مهارت هایی رو به شما آموزش میدم که به راحتی بتونید در آزمونتون از این مهارت ها استفاده کنند.
در این وبینارکاربردی می بینمتون ...
درباره دکتر محمدحسین رحمانی:
- دانش آموخته آموزش زبان انگلیسی
- مدیر مرکز آموزشی اساتید آنلاین
- مدیر گروه جهاد دانشگاهی 90-97 اصفهان
- مدرس دوره های زبان تجاری اتاق بازرگانی اصفهان
- مدرس دوره های تافل و آیلتس جهاد دانشگاهی
- مدرس دوره های TOLIMO و MSRT و آمادگی آزمون دکتری جهاد دانشگاهی
- مدرس دوره های SAT و GRE
- مدرس دوره تافل آموزشگاه صدر
- مدرس دوره های تافل و GRE دانشگاه اصفهان
- مدرسه دوره های آمادگی TOLIMO و MSRT مرکز زبان آموزی دانشگاه اصفهان
- مدرس دوره های تافل امور فرهنگی دانشگاه اصفهان
- مدرس دوره های زبان دانشگاه هنر اصفهان
- عضو هیات جذب مدرس جهاد دانشگاهی







