در وبینار رایگان Road Map 4 که توسط گروه Job Skill برگزار می شود، دکتر علی رضوانی تبار به بررسی مسیر صحیح یادگیری شایستگی خودآگاهی می پردازد.
در این وبینار که توسط گروه مشاوران ره بین برگزار می شود علی رضوانی تبار به توضیح مدل های مختلف تغییر رابطه مشتریان و مراحل آن خواهد پرداخت.
در وبینار راهبینا 2، علی رضوانی تبار در رابطه با سوالات مهم و بنیادی صحبت خواهد کرد که هر کسی در حوزه کسب و کار باید حتما به آن ها پاسخ دهد.
علی رضوانی تبار در وبینار راهبینا 1 که توسط گروه مشاورین ره بین برگزار می شود سوالاتی را مطرح می کند که هر مدیر کسب و کاری باید به آن ها پاسخ دهد
در وبینار با مهارت 8 که توسط مرکز مهارت اوج برگزار می شود، مهندس علی رضوانی تبار در رابطه با تکنیک های های ارتباط کلامی موثر با مشتریان صحبت خواهد کرد
برای خیلی از ما اتفاق افتاده است که علی رغم بهره مندی از محصولات و خدمات عالی، توانایی متقاعد کردن مشتریانمان را نداشته ایم.