رسانه دی‌ام‌برد

رسانه دی‌ام‌برد

توسط 2353 نفر دنبال می‌شود

دی‌ام برد رسانه تخصصی بازاریابی است که بصورت مستقل به انعکاس اخبار دیجیتال و آموزش و انتقال دانش در این حوزه می‌پردازد.

وبینارهای برگزارکننده

در این وبینار علیرضا عباسی هم‌بنیان‌گذار و مدیر استراتژی و خلاقیت خانه ارتباط خلاق رویدانو به بررسی دسته‌بند‌ی‌های تبلیغات و برند اکتیویشن می‌پردازد
در این وبینار، با تمرکز بر سه حوزه اصلی—طراحی، اجرا و تحلیل در تحقیقات بازار به بررسی خطاهای رایج و پرتکراری خواهیم پرداخت.
در این وبینار یاد می‌گیرید تمایلات رفتاری و بینش مشتریان خود را بررسی کنید تا کمپین اثربخش‌تری طراحی و اجرا کنید.
نورومارکتینگ (Neuromarketing) یا بازاریابی عصبی، از انواع جدید بازاریابی است که به افزایش فروش می‌انجامد.
تحقیقات بازار (Market Research) عبارت است از جمع‌آوری اطلاعات و داده‌ها در مورد بازار و عوامل محیطی مرتبط با آن
افیلیت مارکتینگ یا همکاری در فروش یکی از روش‌های جذاب برای بازاریابی است که در سراسر دنیا مرسوم است.
باید بگوییم بازاریابی اپلیکیشن فرآیند ایجاد کمپین‌های بازاریابی برای دستیابی به مشتریان است.
مارکتینگ اتومیشن فرآیند استفاده از نرم‌افزارها و ابزارهای دیجیتال برای خودکارسازی، ساده کردن و مدیریت فعالیت‌های پرتکرار مارکتینگ است.
یو ایکس رایتینگ همان محتوایی است که هنگام کار با محصولات دیجیتال مانند وب سایت یا اپلیکیشن با آن مواجه می‌شوید.
در این وبینار یاسر اباسهلی، مدیر بازاریابی رشد نوبیتکس به موضوع تکنیک‌های کاربردی بازاریابی و هک رشد می‌پردازد.
در این وبینار علی دریابک، مدیر دیجیتال مارکتینگ آیتول، به موضوع جذاب و کاربردی اس‌ام‌اس مارکتینگ می‌پردازد.
مهدی موسی‌خانی، سرپرست توسعه بازار دیجی‌کالا، تجربه‌اش از موضوع جذاب و کمتر پرداخته شده هوش رقابتی یا competitive intelligence را به ما منتقل می‌کند.
در این وبینار محمدرضا موسوی، مدیر دیجیتال مارکتینگ اسنپ فود، با بررسی وب3 و متاورس به ترسیم آینده مارکتینگ می‌پردازد.
در این وبینار امیر جباری، مدیر ارشد مارکتینگ دکتر دکتر، به خلاقیت و ایده‌یابی با داده در مارکتینگ می‌پردازد.
در این وبینار یزدان زرخواه به درآمدزایی از تبلیغات در اپلیکیشن‌ها می‌پردازد.
در این وبینار عارف شعبانی، مدیرعامل و مهندس هوش مصنوعی دژینو، به کاربردهای SQL برای مارکترها می‌پردازد.
در این وبینار شهاب شیرین، مدیر جذب مشتریان تپسی، گوگل تگ منیجر را به صورت کاربردی آموزش می‌دهد.
در این وبینار خانم سارا امیری‌نسب، مدیر مارکتینگ روژا، به مبحث کاربردی باشگاه مشتریان و لزوم آن برای کسب‌وکارها می‌پردازد.
در این وبینار پیمان سیدی، مدیر مارکتینگ دیجی استایل، به مبانی تحقیقات بازاریابی کمّی همراه با بررسی نمونه‌های تجربی می‌پردازد.
در این وبینار حسن قلیچ‌خانی، متخصص برندکارفرمایی دیجی‌کالا، به مبحث جدید و مهم برند کارفرمایی می‌پردازد.
در این وبینار هلیا مهران‌نژاد، کارشناس ارشد سئو کافه‌بازار، کار با ابزار کاربردی سرچ کنسول را آموزش می‌دهد.
در این وبینار کارن آهنگری، مدیر محتوا و سئو بیت‌پین، به موضوع جذاب و داغ کاربردهای ChatGPT در دیجیتال مارکتینگ و سئو می‌پردازد.
در این وبینار محمد شیخ‌سفلی، مدیر مارکتینگ ازکی، به کاهش هزینه‌های بازاریابی با افزایش رضایتمندی و وفادارسازی می‌پردازد.
در این وبینار علی آقایی، مدیر مارکتینگ اتاقک، به اجرای استراتژی تبلیغات دیجیتال به کمک مدل 5M می‌پردازد.
در این وبینار امین افشار، مدیر مارکتینگ دکترنکست، به استراتژی لینک‌سازی داخلی و ساختار URLها در SEO می‌پردازد.
در این وبینار مریم عسگری، مدیر روابط عمومی آیتول، به روابط عمومی و مدیریت بحران برای سازمان‌های کوچک و متوسط می‌پردازد.
در این وبینار زینب مظهری، کمپین منیجر ایران تلنت، تکنیک‌های اجرا و بهینه‌سازی کمپین‌های ایمیلی را در یک وبینار جذاب ارائه خواهد داد.
«چطور در کار، مسیر شغلی و استراتژی‌ها تغییر ایجاد کنیم؟»در این وبینار ابراهیم چهاردولی، مدیر محتوای فلایتیو به این سوال پاسخ می‌دهد.
در این وبینار نگار عسگری، مدیر CRM اسنپ اکسپرس، به مبحث مهم و جذاب مارکتینگ اتومیشن می‌پردازد.
در این وبینار، مهدیه تمسکی، مدیر کسب‌وکار پادروپین، مدیریت لجستیک و تکنیک‌های ارسال کالا در فروشگاه‌های اینترنتی و اینستاگرامی را بررسی می‌کند.
در این وبینار غزل جهرمی‌‌زاده، مدیر دیجیتال مارکتینگ اسنپ‌تیکت، به طراحی کمپین دیجیتال با کمک گیمیفیکیشن می‌پردازد.
در این وبینار پوریا غفاری، مدیر مارکتینگ آیتول، به راهکارهایی برای تبدیل کمپین‌های مارکتینگ به موتوری برای رشد، می‌پردازد.
محمدحسین خمجانی مدیر دیجیتال مارکتینگ آپارات درمورد ریتنشن مارکتینگ یا همان بازاریابی بازگشتی، نحوه‌ی اجرای کمپین ریتنشن سنجش و بهبود آن می‌گوید.
در این وبینار آرمان صفایی هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل تریبون با توضیح چگونگی اجرای OKR، هدف‌گذاری در تیم مارکتینگ را توضیح می‌دهد.
محمد رخشانی زاده پرفورمنس مارکتر شرکت ازکی، از تغییرات بوجود آمده نسخه قدیمی گوگل آنالیتیکس صحبت می‌کند و از لزوم مهاجرت سریع‌تر به نسخه جدید می‌گوید.
ساده ترین تعریف برای بازاریابی محصول یا product marketing مجموعه فعالیت هایی است که برای لانچ کردن محصولات جدید در بازار و معرفی آنها صورت می‌گیرد.
در این وبینار، شایان داودی، متخصص و مشاور اجرایی سئو در سایت شب، تیمچه و لندو، با بیش از 6 سال تجربه به بررسی تکنیک‌های بهبود سئو می‌پردازد
فعالیت در شبکه‏‌های اجتماعی نیازمند شناختی چند وجهی است. شناخت رسانه، شناخت ساختارهای محتوایی و ... در این وبینار به بررسی این ابعاد خواهیم پرداخت
فرایندهای سئو به صورت مدوام در حال تغییر و تکامل هستند و روند بهینه‌سازی را کند می‌کنند. آتومیشن سئو کمک می‌کند بتوانیم سرعت و دقت را افزایش دهیم.
آشنایی با فرایند و پارامترها و معیارهای تعیین بودجه و مکانیزم صرف کردن این بودجه در بخش بازاریابی یک کسب‌وکار. رایگان و همراه با ویدیو!
در این وبینار مهدی دادخواه مدیر پرفورمنس مارکتینگ تپسی در مورد KPI (شاخص‌های عملکرد) های بازاریابی و بازاریابی دیجیتال و نحوه محاسبه آن‌ها خواهد گفت.
هک رشد(growth hacking)متد ساده‌ای برای جذب، فعال‌سازی، نگه‌داشت و درآمدزایی مشتریان ماست که با روشی ساده و کم هزینه رشد کسب و کار ما را مهندسی می‌کند
اگر استراژی نداشته باشید، به بیراهه خواهید رفت! در این وبینار می‌خواهیم قدم به قدم استراتژی محتوا یک پیج اینستاگرام را تدوین کنیم و با چالش‌ها و روند
در این وبینار دانا عنایتی با بیش از ۸ سال سابقه در حوزه مارکتینگ و دیجیتال مارکتینگ به صورت رایگان از گوگل آنالتیکس،ناگفته‌های آن و تعریف سشن می‌گوید
در این وبینار مرجان فتاح مدیر پرفورمنس لندو و فروشگاه اینترنتی تیمچه پیرامون مفاهیم و پارامترهای اولیه و کاربردی کمپین‌های گوگل ادز صحبت خواهد کرد.
وبینار برندسازی دیجیتال برای استارتاپ‌ها و کسب‌وکارهای کوچک، با مجید قاقازانی، مدیر ارتباطات بازاریابی بیمیتو و ازکی
وبینار رایگان اصول طراحی لندینگ پیج+تکنیک‌های بهینه‌سازی مهدی ظهیری،‌ هم‌بنیان‌گذار لندین
در این وبینار نگاه جدیدی به بهینه سازی قیف بازاریابی کسب‌وکار خواهیم داشت . انواع قیف بازاریابی را بررسی خواهیم کرد و پس از بررسی مفاهیم کلیدی به معرف
در این وبینار رایگان، محمد هدایتی مدیر سئو ایران‌تلنت به مدت ۳ ساعت از ساعت ۱۹ الی ۲۱ پیرامون چگونگی سئو در فروشگاه‌های اینترنتی صحبت خواهد کرد.
خیلی‌ها کمپین تبلیغاتی اجرا می‌کنند و البته خیلی از این کمپین‌ها شکست می‌خورند! شکست یک کمپین...
این وبینار از سلسله وبینارهای دی‌ام برد است که با هدف انتقال تجربه از قشر متخصص حوزه بازاریابی انجام می‌شود. در این وبینار علیرضا امجدی از ...
در این وبینار شهاب شهوازیان مدیر مارکتینگ اتاقک مهم‌ترین روش‌های تبلیغات و جذب مشتری در فضای دیجیتال در ایران را آموزش می‌دهد.