


وبینارِ "کسب و کار یا دردسر؟!" | پول زیاد از کسب و کار؟!
برگزار شده
وبینارِ "کسب و کار یا دردسر؟!" | پول زیاد از کسب و کار؟!
برگزار شده
توضیحات
خیلی خلاصه بخوام بگم، دو دسته کسب و کار داریم
دسته ی اول؛ کسب و کارهایی که چرخشون خوب میچرخه و درآمد خیلی خوبی ایجاد میکنن، اونا هر روز در حال رشد هستند و هر روز تعداد مشتری های بیشتری از خدمات اون ها استفاده میکنن.
دسته ی دوم؛ کسب وکارهایی هستند که همیشه هشتِشون گروِ نهِشون هست. صاحبین این کسب و کارها واقعا تلاش میکنن ولی نتیجه ای که میگیرن اصلا به اندازه ی تلاششون نیست.
تلاش های زیادی که هیج سرانجامی نداره و عملا هیچوقت روی خوش کسب و کار رو نمیبینن!
فرق این دو دسته چیه؟!
این فرق رو من تو این وبینار براتون باز میکنم تا ببینید که تو چه مسیری میشه به کسب و کاری با درآمد خوب، با مشتری های زیاد و شرایط خوب رسید. و چه اشتباهاتی باعث میشه که کسب و کار شما رشد نکنه و با وجود تلاش فراوان نتونید پول خوب دربیارید!
اگه کسب و کار داری و چرخش خوب میچرخه، شکر خدا! تو این وبینار حضور نداشته باش.
ولی اگه کسب و کار داری و از شرایطش راضی نیستی حتما تو وبینار باش تا مسیر رسیدن به درآمد خیلی خوب رو تو کسب و کار بهت بگم
و همچنین اگه کسب و کاری نداری و قصد راه اندازی کسب و کار رو داری هم حتما حضور داشته باش که بهت بگم مسیر صحیح و اصولی راه اندازی کسب و کار چیه






