


وبینار چرا تا الان سایت نداشتیم؟!
وبینار چرا تا الان سایت نداشتیم؟!
بلیتهای وبینار
توضیحات
چرا تا الان سایت نداشتیم؟!
چطور سایت من درآمدم رو 3 برابر افزایش میده!
آیا میدانید مشتریانتان از چه راهی شما را دنبال میکنند؟
یا مشتریان جدید چگونه باید شما را شناسایی کنند؟
احتمالاً شما هم جزو کسانی هستید که کسبوکارتان را روی اینستاگرام، تلگرام یا به صورت سنتی پیش میبرید. شاید درآمد خوبی هم داشته باشید، اما یک سوال مهم: آیا این درآمد پایدار است؟ اگر فردا صبح اکانت اینستاگرام شما بسته شود، چه بلایی سر مشتریانتان میآید؟
در این وبینار متفاوت، قرار نیست با کلمات پیچیده فنی و کدنویسی صحبت کنیم. قرار است خیلی شفاف و بیپرده بررسی کنیم که چرا تا امروز داشتن سایت را پشت گوش انداختهایم و چطور همین تعلل، جلوی ۳ برابر شدن درآمد ما را گرفته است.
در این 60 دقیقه چه اتفاقی میافتد؟
ما در این وبینار به ۳ بخش اساسی میپردازیم:
۱. بخش اول: چرا تا الان سایت نداشتیم؟!
۲. بخش دوم: تا الان چه چیزهایی رو بابت نداشتن سایت از دست دادیم؟!
۳. بخش سوم: حالا چیکار کنیم؟!
که در وبینار پیش رو به این مسئله بسیار مهم خواهیم پرداخت ...
در پایان این وبینار، شما دیگر ترسی از تکنولوژی ندارید و دقیقاً میدانید قدم اول، دوم و سوم برای ساختن پایگاه مشتریان خودتان و خدمات و محصولات تان چیست.
در صورتی که سوال درباره این وبینار دارید حتما در قسمت پرسش و پاسخ آن را عنوان کنید تا در اسرع وقت پاسخگو باشیم.






