وبینار کسب درآمد در دوران دانشجویی(دانشجوی پردرآمد)
کد رویداد: 25102
سید محمد علوی
مدرس
سید محمد علوی
(مدرس، سخنران، کارشناس و مشاور در امر راه اندازی و رشد کسب و کارهای کامپیوتری)
شروع وبینار (به وقت ایران) 21 اردیبهشت 1400 - ساعت 15:30
مدت وبینار
2 ساعت
1
جلسه دو ساعته وبینار
21 اردیبهشت 1400
ساعت 15:30 تا 17:30
محل برگزاری آنلاین
این وبینار در نرم‌افزار ادوبی‌کانکت برگزار شده و بلافاصله پس از برگزاری، امکان مشاهده بازپخش آن را دارید!
آکادمی علوی
برگزارکننده
آکادمی علوی
آکادمی علوی
Webinar Ad Banner 1
Webinar Ad Banner 2
Webinar Ad Banner 3
اشتراک‌گذاری

وبینار کسب درآمد در دوران دانشجویی(دانشجوی پردرآمد)
برگزار شده

وبینار کسب درآمد در دوران دانشجویی(دانشجوی پردرآمد)

مدت وبینار:
ذخیره کردن
وبینار کسب درآمد در دوران دانشجویی(دانشجوی پردرآمد)

وبینار کسب درآمد در دوران دانشجویی(دانشجوی پردرآمد)
برگزار شده

وبینار کسب درآمد در دوران دانشجویی(دانشجوی پردرآمد)

مدت وبینار:
ذخیره کردن
کد رویداد: 25102
بلیت‌های وبینار
تومان
بلیت ویدئو
15,000 تومان

توضیحات
مخاطبین
سوالات متداول
نظرات
توضیحات

سلام خدمت همه ی شما هموطنان عزیز و گرامی

من سید محمد علوی هستم مدرس و سخنران در حوزه رشد کسب و کار ، افزایش درآمد و سرمایه گذاری

(دانلود رزومه سید محمد علوی)

نمی دونم قبلا حداقل از یکی از آموزش های بنده استفاده کردین یا نه ولی باید این نکته رو خدمتتون عرض کنم که آموزش های تیم اکادمی علوی از جنس تجربه هست.

 

من به هیچ عنوان به آموزش صرف اعتقادی ندارم و همیشه نظرم این بوده،هست و خواهد بود که یک مدرس باید در حوزه ای که آموزش می دهد موارد مختلف را تجربه کند و سپس با تجربیاتش به مخاطبان خودش آموزش بدهد تا آنها بتوانند بالاترین بهره ممکن را از آموزش ها به دست بیاورند.

 

اگر دانشجو هستید یا فرزند دانشجویی دارید یا حتی خواهر و برادرتون دانشجو هستند یا اینکه حتی دوست یا اقوامی دارین که دانشجو هستند باید خدمت تون عرض کنم که درست تشریف آوردین.

اینجا قراره در مورد بزرگ ترین دغدغه دانشجویان عزیز یعنی کسب درآمد صحبت کنیم.

اما چرا میگم حتی اگر دیگر آدم های اطراف تون هم دانشجو هستند این وبینار براتون مناسبه؟

 

برای اینکه اگر خودتون دانشجو هستید که میتونید از محتوای این وبینار استفاده نمائید،چرا که من خودم در زمان دانشجویی این ایده ها رو اجرا کردم و به درآمد رسیدم.

در حال حاضر نیز در مشاوره هایم چند کار و فعالیت رو به تعدادی دانشجو گفتم که با اجرای اون ها به درآمدهای خوبی رسیده اند.

 

تو این وبینار قراره در مورد همین کارها با شما صحبت کنیم تا بتونید در دوران دانشجویی هم کسب درآمد داشته باشید و یقین حاصل کنید که کسب درآمد در دوران دانشجویی نیز امکان پذیر می باشد.

 

اما اگر خودتون دانشجو نیستید می تونید از افراد اطراف تون (فرزند،خواهر،برادر،دوست،آشنا و...)بخواهید که در این وبینار که به عنوان یک فرصت عالی برای کسب درآمد اون هاست استفاده کرده و طعم شیرین کسب درآمد رو از همین دوران دانشجویی تجربه نمایند و یه کار بهتر هم اینه که شما برای اون ها ثبت نام کنید و از اون ها بخواهید از این محتوا استفاده کرده و یا بعدا ویدیو وبینار رو در اختیارشون بزارین.

باید بپذیریم که:

شاید به جرأت بتوان گفت که تقریبا هیچ دانشجویی برای افزایش علم و دانش خودش وارد دانشگاه نمیشه،یعنی نمیگه من میخوام برم دانشگاه تا باسواد بشم.

جوونا با هزار امید و آرزو به دانشگاه میرن و حاضرن کلی شهریه بدن،کلی واحد پاس کنن،چندین ترم رو در دانشگاه بگذرونن تا صاحب شغلی بشن و در نهایت به درآمد برسند

اما من میخوام تو این وبینار خیال تون رو راحت کنم و همین جا شما رو برسونم سر جایی که آرزوش رو دارین،می خوام از همین الان کسب درآمد رو تجربه کنید.

 

اگر قرار نیست تو این وبینار ثبت نام کنید پس برای چه دانشجو شدین؟

تعارف رو بزاریم کنار

بعید می دونم افراد برای افزایش علم و دانش به دانشگاه برن،افراد به دانشگاه میرن تا صاحب شغل بشن و بعدا هم به پول برسن،من همینجا می خوام بهتون بگم که چگونه کسب درآمد رو از دوران دانشجویی تجربه کنید.

 

فقط یه شرط کوچولو داره:

کارهایی رو که تو آموزش بهتون میگم (که البته کارهای سختی هم نیست) رو انجام بدین تا به نتیجه برسید،اگر بخواین فقط آموزش رو نگاه کنیدمطمئن باشید که اینجوری هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.

 

تو این آموزش از این خبرا نیست که:

یه شبه پولدار بشین

بیاین یه آموزش ببینین و از فردا شروع به پول پارو کردن کنید.

نه

پول دست آوردن به تلاش و ممارست نیاز داره

ولی

ما راهکارها رو بهتون نشون میدیم

مسیر هموار رو بهتون نشون میدیم

تجربیات مون رو در اختیارتون قرار خواهیم داد

بهترین،باارزش ترین و پررونق ترین کارها  در دوران دانشجویی رو بهتون معرفی خواهیم کرد.

 

 دوران دانشجویی فرصت خوبی است تا در کنار درس و یادگیری،کسب درآمد رو هم تجربه کنیم تا پس از پایان تحصیلات با تجربه بیشتری که به دست آوردیم قادر به پیشی گرفتن از سایر فارغ التحصیلان بوده و هر ماه درآمد بیشتری رو به دست بیاریم.

 

 

 

 تو این آموزش می خوام یه نقشه راه دقیق بزارم جلو پاتون تا شما هم اگه دوست دارین (که حتما دوست دارین) کسب درآمد رو در دوران دانشجویی تجربه کنید.

 

اگر دوست دارین وضع مالی تون رو به راه بشه بهتره که از همین دوران دانشجویی کسب درآمد رو شروع کنید.

 

واقعا تعجب آوره که ما حاضر هستیم چند ده میلیون برای شهریه و سایر مخارج دانشگاه هزینه کنیم اما حاضر نیستیم به اندازه همین مبلغ اندک روی خودمون سرمایه گذاری کنیم و به درآمد برسیم.

 

 به عنوان مدرس،اعتقاد و باورم بر این است که یک مدرس تا خودش چیزی را تجربه نکرده باشد نباید آن را آموزش دهد که البته در این آموزش علاوه بر تجربیات خودم در این زمینه،تجربیات دیگر دانشجویان رو هم در اختیار شما خواهم گذاشت تا بتونید بهترین نتیجه ممکن رو بگیرید.

 

 

باید بپذیریم که اگر کوتاهی از خودمان باشد و برای بهتر شدن اوضاع خودمان تلاشی نکنیم،حق گله و شکایت از شرایط را نداریم.

 

 

بهانه هایی برای ثبت نام نکردن در این وبینار:

1-ما که شانس نداریم،ما اگر همون بعد از درس و دانشگاه هم کار گیرمون بیاد هنره.

2-شما راست نمی گین امکان نداره کسی بتونه در دوران دانشجویی درآمد کسب کنه.

 

اگر من و دیگران توانسته ایم در دوران دانشجویی درآمد کسب کنیم پس شما هم می توانید،فقط کافی است اراده کنید و واقعا بخواهید،بقیه اش با ماست که مسیر رو بهتون نشون بدیم.

 

اگر از این آموزش استفاده کنم چه اتفاقی خواهد افتاد؟

چه اتفاق خوبی بهتر از این که از همین دوران دانشجویی قادر خواهید بود درآمد کسب نمائید.

بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه،نسبت به سایرین از تجربه ی بیشتری برای کسب درآمد برخوردار می باشید.

 

حالا که تا اینجا اومدین یه کد تخفیف براتون دارم:البته تعدادش محدوده

کد تخفیف 60درصدی  shoma60

شما فقط دو راه حل دارید:

1-بی خیال کسب درآمد شده و منتظر تقدیر و سرنوشت شوید تا ببینید آیا پس از پایان تحصیلات شغلی برای شما هست یا خیر؟

2-از تجربیات فردی که قبلا این مسیر را طی نموده استفاده نمایید و تا حد زیادی از بابت کسب درآمد خیال خود را راحت نمائید.

 

اگر هنوز هم در مورد این وبینار سوال یا ابهامی دارید با یکی از شماره های 07152855480 و یا 09176858460 تماس حاصل نمایید تا همکاران ما پاسخگوی شما باشند.

 

بدون هیچگونه نگرانی در این وبینار ثبت نام نمایید،اگر از محتوا راضی نبودید می توانید از ضمانت بازگشت مبلغ استفاده نمایید.

 

Webinar Ad Banner 1
Webinar Ad Banner 2
Webinar Ad Banner 3
سید محمد علوی
مدرس
سید محمد علوی
(مدرس، سخنران، کارشناس و مشاور در امر راه اندازی و رشد کسب و کارهای کامپیوتری)
شروع وبینار (به وقت ایران) 21 اردیبهشت 1400 - ساعت 15:30
مدت وبینار
2 ساعت
1
جلسه دو ساعته وبینار
21 اردیبهشت 1400
ساعت 15:30 تا 17:30
آکادمی علوی
برگزارکننده
آکادمی علوی
آکادمی علوی
محل برگزاری آنلاین
این وبینار در نرم‌افزار ادوبی‌کانکت برگزار شده و بلافاصله پس از برگزاری، امکان مشاهده بازپخش آن را دارید!
اشتراک‌گذاری