


وبینار نقش خودشناسی در مراحل گذار زندگی
برگزار شده
وبینار نقش خودشناسی در مراحل گذار زندگی
برگزار شده
بلیتهای وبینار
توضیحات
ادامه تحصیل بدم یا ندم؟
اپلای کنم یا نکنم؟
تغییر رشته بدم یا ندم؟
آیا الان وقتشه که وارد بازار کار بشم؟
وارد چه صنعتی بشم؟
این سوالا همیشه در مراحل مهم زندگی،
ذهن ما رو به خودشون مشغول میکنن، و ما همیشه تمام تلاشمون رو به کار میگیریم که خوب فکر کنیم، حسابی مشورت کنیم و همهی جوانب رو بسنجیم تا بتونیم تصمیم درستی بگیریم، چرا که زندگی ما قبل و بعد این مراحل تفاوت زیادی میکنه.
تو علم مشاوره، به این زمانها میگن مراحل گذار.
اما جالبی ماجرا اینجاست، که این شرایط هر بار که پیش بیاد، ما رو توی فضای پر از مه و غباری میبره که انگار با دفعه قبلی فرق داره، و بازم باعث سردرگمی ما میشه.
از این شرایط نمیشه فرار کرد، مرحله مهم زندگی، مرحلهایه که طبیعتش همینه، همراه با رنجه، اصلا زندگی همینه، اما روشهایی وجود داره که ما راحتتر از این مه عبور کنیم.
در وبینار گذار از دانشگاه، به صحبت در مورد مرحلهی گذار مهمی که برای دانشجوها در پیش هست میپردازیم، یعنی مرحلهای که مربوط به انتخاب شما برای بعد از اتمام مراحل اصلی تحصیلتون هست، دقیقا همونجایی از خودتون میپرسید:
اپلای کنم؟
ارشد بخونم؟
دکتری بخونم؟
برم سر کار؟
در این وبینار در خدمت خانم مهلا دشتی هستیم، مشاور مسیر شغلی و تحصیلی که قراره بهمون یاد بدن، چطور یک عبور سالم و خوشحال از مراحل گذار زندگیمون داشته باشیم و خودشناسی چقدر و چطور میتونه در این مراحل به ما کمک کنه تا بتونیم ملاک هامون رو برای تصمیمگیری مشخص و اولویتبندی کنیم.
با ما همراه باشید!






