

وبینار شهامت شروع کارآفرینی!
برگزار شده
وبینار شهامت شروع کارآفرینی!
برگزار شده
بلیتهای وبینار
توضیحات
دیگه از کارمندی خسته شدی؟
انگار زندگی یکنواخت و تکراری شده برات؟
حس میکنی که توی محیط کارت به اندازه کافی از تواناییهات قدردانی نمیشه؟
شایدم یک دانشجوی ترم آخری که داری با خودت فکر میکنی که چند ماه دیگه که فارغ التحصیل شدی، قراره با زندگیت چیکار کنی؟
همهی ما توی زندگیمون بارها و بارها سر این دوراهی قرار گرفتیم که حالا قراره چیکار کنیم، بریم برای یکی دیگه کار کنیم یا اینکه برای خودمون یه کاری رو شروع کنیم.
از خودمون میپرسیم که خب مگه من چه تواناییهایی دارم، من که چیزی بلد نیستم، پولی هم که ندارم، پس کاری از دست من برنمیاد، اگه برم سراغ رویاپردازی و همین یه خورده پس اندازی رو هم که دارم به باد بدم، اوضاعم خیلی بدتر از این میشه.
هممون میدونیم که نتیجه این خط فکری در آخر به کجا میرسه، میرسه به همینجایی که هستیم، ناراضی، منزوی و یه آدم تکراری که باید هر روز با دلخوری پاشه و بره برای یکی دیگه کار بکنه و به اندازه زحمتی هم که میکشه به چشم نیاد.
اگه شما هم توی همچین موقعیتی هستید، زیاد به خودتون سخت نگیرید، خیلی های دیگه هم درست همینجا هستن، حتی خود من هم یه زمانی بودم.
اصلا این ماجرا و این نوع تصمیم گیری تقصیر ما نیست، ریشه روانشناختی داره، توی اقتصاد رفتاری بهش میگن Loss Aversion یا همون تمایل ما به زیان گریزی. به زبون ساده یعنی اینکه ما برای ضررهامون خیلی بیشتر احساس ناراحتی میکنیم تا خوشحالی حاصل از دستاوردهامون. برای همین همیشه سعی میکنیم که سراغ کاری که ریسک توش باشه و باعث ضرر ما بشه نریم.
یه مثال خوبش اینه که من به شما بگم که اگه ۱۰ میلیون به من بدی، ۵۰ درصد احتمال داره که پولت رو ۴ برابر کنم برات، ۵۰ درصد هم احتمال داره که کل پولت رو ببازی. توی این موقعیت بیشتر ماها چون زیان گریزیم، ترجیح میدیم که این پیشنهاد رو رد کنیم، در صورتی که تمام نظریههای اقتصاد و ریاضی به ما میگن که این یک فرصت استثناییه و نباید ازش گذشت!
در مورد کارآفرینی و راه انداختن کسب و کار هم، ما ترجیح میدیم که توی کار خسته کننده ی خودمون با حقوق و مزایای پایه بمونیم، تا اینکه بخوایم این ریسک رو بپذیریم که مسیر خودمون رو در پیش بگیریم و به ثروت چند ده برابر اون برسیم. ما اینجا توی این کارگاه میخوایم بهتون نشون بدیم که چطوری به این زیان گریزی خودمون که توی DNA ما حک شده مسلط بشیم و یاد بگیریم که چطوری با چشمهای باز شهامت شروع کارآفرینی رو در خودمون بیدار کنیم. اینجا ما میخوایم نقشه راه خودمون رو در مسیر کارآفرینی رو بهتون نشون بدیم و کمک کنیم تا اون چشم انداز لازم برای موفقیت رو برای خودمون ترسیم کنیم و بتونیم یک ارزش پیشنهادی جذاب رو خلق کنیم.
این فرصت استثنایی رو برای تغییر مسیر زندگیت از دست نده، با مجید و پوریا از تیم StartExo همراه بشو تا بتونی با الفبای کارآفرینی آشنا بشی و اجازه ندی تا بعد از این شخص دیگهای روی شونه های تو به موفقیت برسه و تو از اون پایین، فقط نظاره گر باشی...







