

وبینار سلسله وبی تاک های نوآورانه " برند سازی استارتاپ ها "
برگزار شده
وبینار سلسله وبی تاک های نوآورانه " برند سازی استارتاپ ها "
برگزار شده
بلیتهای وبینار
توضیحات
سلسله وبینارهای مرکز نوآوری شهری با عنوان " وبی تاک " برای کمک و توسعه به اکوسیستم کارآفرینی و نوآوری پیش بینی و برنامه ریزی گردیده است. در هفتمین وبینار آن با عنوان " برندسازی در استارتاپ ها " در خدمت همراهان عزیز خواهیم بود. در این وبینار آقایان رضا مهدوی، استراتژیست برند و جواد افتاده، متخصص بازاریابی دیجیتال به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.
آقای رضا مهدوی در سابقه کاری خود همکاری با برندهای ایرانسل، هیوندای، همراه اول، تیپاکس، رایتل و... را داشته اند که این نشان از آشنایی کامل ایشان با فضاهای استارتاپی را دارد. آقای جواد افتاده هم از متخصصی بازاریابی دیجیتال هستند که علاقه زیادی به نویسندگی کتاب دارند.
سرفصلهای این وبینار به شرح ذیل خواهد بود:
- چیستی برندینگ
- استراتژی برند و پیاده سازی آن در استارتاپ ها
- چرخه برند در استارتاپها
- بایدها و نبایدهای برندینگ برای استارتاپها
میزبان این نشست که اساتید را همراهی خواهند کرد آقای افشین اسماعیل پور برگزار کننده رویدادهای نوآورانه و استارتاپی می باشند.
این نکته رو هم اضافه کنیم که در راستای مسئولیت اجتماعی مرکز نوآوری شهری درآمدهای حاصل از ثبت نام افراد در این وبی تاک ها صرف امور خیریه خواهد شد.





