وبینار دوره جامع تربیت مدرس NLP
ویدیوی معرفی
کد رویداد: 34806
سجاد زمانی
مدرس
سجاد زمانی
مستر NLP و کوچ فردی
شروع وبینار 24 شهریور 1400 - ساعت 19:00
مدت وبینار
1 ساعت و 30 دقیقه
1
MASTER NLP
24 شهریور 1400
ساعت 19:00 تا 20:30
محل برگزاری آنلاین
این وبینار در نرم‌افزار اسکای‌روم برگزار می‌شود
خانه NLP ایران
برگزارکننده
خانه NLP ایران
آموزش ان ال پی و کوچینگ فردی
Webinar Ad Banner 1
Webinar Ad Banner 2
Webinar Ad Banner 3
اشتراک‌گذاری

وبینار دوره جامع تربیت مدرس NLP
برگزار شده

وبینار دوره جامع تربیت مدرس NLP

ذخیره کردن
وبینار دوره جامع تربیت مدرس NLP

وبینار دوره جامع تربیت مدرس NLP
برگزار شده

وبینار دوره جامع تربیت مدرس NLP

ذخیره کردن
کد رویداد: 34806
توضیحات
سرفصل‌ها
مخاطبین
سوالات متداول
نظرات
توضیحات
دوره تخصصی تربیت مدرس NLP

خانه ان ال پی ایران برگزار کننده دوره های تخصصی NLP اقدام به برگزاری دوره های تربیت مدرس و سخنران حرفه ای میکند. این دوره هرساله در 2 نوبت اجرا میشود و علاقمندان میتوانند تحت نظارت استاد سجاد زمانی به یادگیری و سپس آموزش این روش نمایند. شاید شماهم جزء افرادی باشید که به هر دلیل نتوانسته اید در رشته روانشناسی به فعالیت بپردازید. اما جای نگرانی نیست میتوانید بعنوان مدرس و سخنران توسعه فردی به فعالیت بپردازید.

آیا میدانید روش NLP چیست؟ 

روش ان ال پی شاخه ای از روانشناسی است که شناخت باورها و برنامه ریزی ذهن می پردازد. در این روش یاد میگیرید چگونه ذهن خود را برای دستیابی به خواسته ها برنامه ریزی کنید. شعار ما در NLP این است: اگر کسی میتواند در کاری موفق شود، شما هم میتوانید. فقط کافیست با استفاده از اصول مدلسازی افراد موفق، استراتژی او را الگوبرداری کرده و با توانایی های خود اجرایی کنید تا به نتایج مشابه برسید. 

کاربرد ان ال پی چیست؟

- کنترل افکار مزاحم 

- حذف خاطرات بد و رهایی از گذشته

- تغییر باور

- برقراری ارتباط موثر با دیگران

- رفع فوبیا (ترس از تاریکی، ترس از ارتفاع، ترس از سخنرانی و...)

- یافتن رسالت فردی در زندگی

- هدفگذاری موثر

- رهایی از غم و افسردگی

- شناخت قدرت ضمیر ناخودآگاه

اگر علاقمند به تدریس و آموزش هستید...

من سجاد زمانی هستم. مدت 10 سال بعنوان کارمند در شرکت های صنعتی و خودروسازی فعالیت کردم اما از آنجایی که از کدکی به مبحث علوم انسانی و روانشناسی علاقه مند بودم، تصمیم گرفتم کارمندی را رها کرده و به شغل مورد علاقه ام بپردازم. در حال حاضر چند سال است که در زمینه کوچینگ و سخنرانی فعالیت میکنم و خوشحالم که توانسته ام در زمشنه کاری مورد علاقه خود فعالیت کنم. اکنون روس سخنم با شماست. اگر فکر میکنید در جای درستی نیستید، مسیر خود را تغییر دهید. من در این مسیر در کنار شما هستم.

بعد از این دوره چه اتفاقی رخ میدهد؟

پس از 6 ماه آموزش که بصورت 1 جلسه در هفته است، شما میتوانید بعنوان یک کوچ و مربی حرفه ای به آموزش مباحث توسعه فردی کنید. البته در صورت تمایل میتوانید عضو خانه ان ال پی ایران شده و آموزش تخصصی روش NLP را انجام دهید.

خانه ان ال پی ایران با داشتن دهها مربی فعال در شهرهایی چون تهران، کرج، مشهد، اصفهان، شیراز، اهواز، ارومیه و.... و کشورهایی چون سوئد، بلژیک، ترکیه و استرالیا فرصتی کم نظیر در اختیار شما قرار میدهد تا بتوانید در شهر و کشور خود بعنوان یک سخنران حرفه ای فعالیت کنید.

 کدامیک را انتخاب میکنید؟

اگر از روند زندگی خود راضی نیستید و سالهاست علاقمندید در زمینه آموزش فعالیت کنید 2 راه پیش رو دارید. اول: برای دستیابی به اهداف خود تلاش کنید و این کار شاید راحت نباشد( شامل هزینه، زحمت یادگیری و مشکلات قرارگیری در جمع مربیان و سخنرانان).

دوم: راه فعلی را در پیش بگیرید و سبک زندگی فعلی را ادامه دهید و چشم بدوزید به موفقیت های دیگران و آنها را تحسین کنید. در این صورت جامعه، خانواده و شانس بد خود را مسئول ناکامی ها خواهید دانست و کاری از پیش نخواهید برد.

باتوجه به ظرفیت محدود دوره برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره 09392096002 و یا بخش پشتیبانی سایت خانه ان ال پی ایران مراجعه کنید.

https://tehrannlp.com/

 
سرفصل‌ها

سرفصل دوره:

- چگونه بدانم در چه زمینه ای توانمند هستم؟ (کشف رسالت فردی)

- چگونه با استفاده از تدریس به کسب درآمد برسیم؟

- چگونه به مدرس انگیزشی تبدیل شویم؟

- چگونه سبک تدریس خود را پیدا کنیم؟

- چگونه بازار کار و مشتریان هدف را شناسایی کنیم؟

- چگونه کسب و کار خود را توسعه دهیم؟

- چگونه تولید محتوا داشته باشیم؟

 

مدرس دوره کیست؟

سجاد زمانی مدرس و مستر بین المللی NLP

کارشناس تحلیل رفتار شبکه سه سیما

برگزار کننده دوره های تعالی فردی و سازمانی در شرکت بیمه دی، شرکت ملی نفت، بیمه پاسارگاد، دانشگاه علمی کاربردی کرج، شرکت چینی مروارید یزد، شرکت پارین، سازمان ملی جوانان و…

مشاوره و کوچینگ فردی و سازمانی

مبتکر دوره های فروش با دیالوگهای هیپنوتیزمی

نویسنده کتاب زمانی برای تغییر

مدیر خانه NLP ایران

 

مخاطبین

تقریبا تمام افرادی که به حوزه آموزش و سخنرانی علاقمند هستند، میتوانند در این دوره شرکت کنند.

مزیت این شغل در انعطاف پذیری از نظر زمان و مکان فعالیت است. شما با داشتن مهارت های تدریس یا هر پلتفرمی (سایت، موبایل و...) میتوانید به تولید محتوا و تدریس بپردازید.

 

سوالات متداول
1- چگونه در این دوره شرکت کنم؟

2- من تحصیلات روانشناسی ندارم، آیا میتوانم در این دوره شرکت کنم؟
نظرات
امتیاز 0 از 5 ( 0 نظر )
0.0
بروز و کاربردی بودن محتوا
0.0
ارزش محتوای وبینار نسبت به قیمت
0.0
تسلط و دانش مدرس وبینار
0.0
تجربه محور بودن محتوا
Webinar Ad Banner 1
Webinar Ad Banner 2
Webinar Ad Banner 3
سجاد زمانی
مدرس
سجاد زمانی
مستر NLP و کوچ فردی
شروع وبینار 24 شهریور 1400 - ساعت 19:00
مدت وبینار
1 ساعت و 30 دقیقه
1
MASTER NLP
24 شهریور 1400
ساعت 19:00 تا 20:30
خانه NLP ایران
برگزارکننده
خانه NLP ایران
آموزش ان ال پی و کوچینگ فردی
محل برگزاری آنلاین
این وبینار در نرم‌افزار اسکای‌روم برگزار می‌شود
اشتراک‌گذاری