آموزش راه اندازی کسب و کارهای پولساز
ویدیوی معرفی
کد رویداد: 26076
علی باقی زاده
مدرس
علی باقی زاده
بنیانگذار پردیست
شروع وبینار (به وقت ایران) 7 اردیبهشت 1400 - ساعت 22:00
مدت وبینار
1 ساعت
1
خلق کسب و کار پولساز
7 اردیبهشت 1400
ساعت 22:00 تا 23:00
محل برگزاری آنلاین
این وبینار در نرم‌افزار ادوبی‌کانکت برگزار شده و بلافاصله پس از برگزاری، امکان مشاهده بازپخش آن را دارید!
پردیست
برگزارکننده
پردیست
پردیست، بهشت توست
Webinar Ad Banner 1
Webinar Ad Banner 2
Webinar Ad Banner 3
اشتراک‌گذاری

آموزش راه اندازی کسب و کارهای پولساز
برگزار شده

آموزش راه اندازی کسب و کارهای پولساز

ذخیره کردن
آموزش راه اندازی کسب و کارهای پولساز

آموزش راه اندازی کسب و کارهای پولساز
برگزار شده

آموزش راه اندازی کسب و کارهای پولساز

ذخیره کردن
کد رویداد: 26076
توضیحات
سرفصل‌ها
مخاطبین
سوالات متداول
نظرات
توضیحات

سلام و ادب

من علی باقی زاده هستم، بنیانگذار پردیست

پردیست، یعنی بهشت تو، و  قراره یک رسانه با هدف ارتقای سبک زندگی بشه.

البته که هنوز اول راهه و برای تبدیل شدن به رسانه، خیلی باید پیشرفت های بیشتری بکنه

من فعالیتم رو با معرفی استعداد و کسبوکارهای بانوان شروع کردم و در سایت و شبکه‌های اجتماعیم از بانوانی که صاحب یک شغلی بودن یا از طریق استعداد و توانایی‌هایی که داشتن مشغول کسب درآمد بودن، گزارش هایی تهیه می کردم.

مثلا باهاشون گفتگو می کردم یا مصاحبه انجام میدادم و یا با تهیه عکس و ویدئو از کسبوکارشون، گزارش تصویری می ساختم و توی پردیست منتشر می کردم.

همزمان با اساتیدم در حوزه های مرتبط به کسبوکار جلسات مشاوره برگزار میکردم و آموزش میدیدم، اونجا بود که یاد گرفتم قبل از شروع هر کاری باید آموزش ببینی و خودت رو خوب بشناسی.

حالا اینکه اصلا سبک زندگی چه ربطی به معرفی کسبوکارهای بانوان داره خودش کلی جای توضیح داره، اما فقط همین رو بگم که من معتقدم برای داشتن یک سبک زندگی ایده آل، ما اول باید انسان هایی باشیم که از چیزی که هستیم رضایت خاطر داشته باشیم، انسانی که کار و درآمد نداره به دلیل عدم احساس مفید بودنش چه از نظر اقتصادی چه از نظر اجتماعی حس خوبی به خودش نداره و همین، مقدمه ی نداشتن سبک زندگی خوب میشه.

 و اینکه چرا بانوان؟ چون بانوان به واسطه ی خصوصیات خدادادیشون در تربیت انسان ها موثر تر هستند، حالا فکر کن یک خانمی که نسبت به خودش حس خوبی داره!

حالا سوال بعدی که مطرح میشه اینکه پردیست چیست و چه کمکی به کسبوکارها می‌کنه؟

همان طور که در ابتدا ارائه دادم، پردیست قراره یک رسانه بشه در حوزه سبک زندگی.

و چون شروع فعالیت هاش، با به تصویر کشیدن استعداد و کسبوکارها بوده، خدماتی برای بهتر دیده شدن کارآفرینان و کسبوکارها فراهم کرده، یک بانوی جوان ایرانی که با تکیه بر استعدادهای خودش میخواد یک کسبوکاری رو شروع کنه نیاز به آموزش، مشاوره، همراهی برای توسعه کارش داره که همه ی این خدمات در "پردیست" با کیفیت بالا و هزینه ی مناسب از طریق پلن های خدماتی ارائه میشه

من براتون یک آموزش ویدئویی، جهت شروع کسبوکارهای استعداد محور با هدف رسیدن به موفقیت و کسب درآمد نامحدود آماده کردم که در 7 مرحله از صفر و بدون هیچ سرمایه اولیه ای و فقط با اتکا به خودتون و استعدادهایی که خداوند به عنوان سرمایه درونی بهتون داده می تونید یک کسبوکار عالی ایجاد کنید و ازش کسب درآمد کنید و با درآمد های زیادی که به دست میارید، به ارتقای سبک زندگیتون بپردازید، مثلا مجدد آموزش های تخصصی در زمینه های دیگه ببینید، تفریحاتی که دوست دارید رو انجام بدین، برای خودتون امکانات رفاهی زیادی فراهم کنید، به خانواده و پدر و مادرتون رسیدگی بهتری بکنید، سرمایه گذاری های بیشتری انجام بدین تا هم برای خودتون هم برای پیشرفت جامعه و دنیایی که توش زندگی میکنید، مفید باشید.

این آموزش ویدئویی مناسب چه کسانی هست؟

مخاطبان این آموزش نوجوانان، جوانان، میانسالان، دختران، پسران، خانم ها، آقایان، کارمندان، صاحبان کسبوکارهای کوچک، بیکاران، خانه دارها، دانشجویان، مادران، همسران و... به جز افرادی که صاحب کسب وکارهای متوسط و بزرگ هستند، می‌باشد.

سرفصل های آموزش چه موضوعاتی هستند؟

سرفصل ها در 7 مرحله برای شما تدوین شده است که خیلی طولانی و خسته کننده نباشه شامل:

  1. خودشناسی و کشف استعداد و توانایی
  2. خلق ارزش
  3. آموزش تخصصی و کسب مهارت
  4. مخاطب شناسی
  5. مدل های درآمدی
  6. ساختن رسانه و پلتفرم
  7. شروع تولید محتوا
 

بعد از دیدن این آموزش انتظار میرود بیننده چه موضوعاتی را یاد بگیرد؟

  • شما با دیدن این ویدئو و کسب آموزش و اجرای دقیق مباحث مطرح شده استعداد و توانایی و سرمایه انسانی خودتون رو کشف می کنید و به این سوال همیشگی یک بار برای همیشه پاسخ میدین که در چه کاری میتونید موفق بشید.
  • یاد میگیرید که چه طور و از چه طریق نیاز مخاطبان رو برطرف کنید تا از این راه کسب درآمد بکنید.
  • قانون "میم" رو آموزش می بینید و متخصص و کارشناس حرفه ای در کسبوکارتون میشید.
  • پرسنای مخاطبانتون رو به طور کامل مشخص می کنید تا مشتری های هدفمند رو بتونید پیدا کنید.
  • نوع کسب درآمد رو در کسبوکارتون مشخص می کنید و با تمرکز روی جریان درآمدیتون از حاشیه های بی ارزش دور میشین.
  • برای خودتون رسانه ایجاد میکنید و اینفلوئنسر کسبوکار خودتون میشید.
  • با تولید محتوا پادشاه میشید و شماره یک بازار کارتون خواهید شد.

*پردیست، بهشت توست*

"یاعلی"

Webinar Ad Banner 1
Webinar Ad Banner 2
Webinar Ad Banner 3
علی باقی زاده
مدرس
علی باقی زاده
بنیانگذار پردیست
شروع وبینار (به وقت ایران) 7 اردیبهشت 1400 - ساعت 22:00
مدت وبینار
1 ساعت
1
خلق کسب و کار پولساز
7 اردیبهشت 1400
ساعت 22:00 تا 23:00
پردیست
برگزارکننده
پردیست
پردیست، بهشت توست
محل برگزاری آنلاین
این وبینار در نرم‌افزار ادوبی‌کانکت برگزار شده و بلافاصله پس از برگزاری، امکان مشاهده بازپخش آن را دارید!
اشتراک‌گذاری