


وبینار nichemarket (نیچ مارکتینگ)
برگزار شده
وبینار nichemarket (نیچ مارکتینگ)
برگزار شده
توضیحات
نیچ مارکتینگ (niche marketing) نیش مارکت را می توانیم همان طرح بازاریابی هدفمند بدانیم که روی قسمت خاصی از بازار تمرکز دارد.
و هم معنا های زیادی دارد از جمله نیچ مارکتینگ، نیش مارکتینگ، بازاریابی گوشه ای، گوشه یابی در بازار، بازاریابی جاویژه، رفتن به سراغ کنج بازار، بازاریابی دنج، میکرومارکتینگ، بازاریابی خرد.
نکته دیگری که قابل ذکر است این است که کلمهی Niche در انگلیسی بریتانیایی به صورت نیش و در انگلیسی آمریکایی به صورت نیچ تلفظ میشود. بنابراین هر دو تلفظ نیچ مارکت و نیش مارکت صحیح است.
آشنایی با نیچ مارکتینگ
بازاریابی گوشه ای یعنی تمرکز کردن فعالیت های بازاریابی روی بخشی کوچک بازار که رقبا به هر علتی به آن قسمت توجه نداشته اند ،
مشخص و به خوبی تعریف شده از بازار. البته در واقعیت چیزی به عنوان «نیچ» در بازار وجود ندارد.
بازاریابان نیچ را با تشخیص نیازها و خواسته هایی که تا به حال توسط دیگر شرکت ها به خوبی و یا اصلا برآورده نشده، “خلق” می کنند.
به طور کلی در نیچ مارکتینگ ، سعی می کنیم به شرکتی بزرگ در بازاری کوچک تبدیل شویم.
نیچ مارکتینگ یک استراتژی کارآمد برای کسب و کارهای کوچکی است که می خواهند با صرف بودجه کم، محصول یا خدماتشان را به بخش خاصی از بازار معرفی کرده، به فروش برسانند و شانس خود را برای ماندن در رقابت با شرکت های بزرگ افزایش دهند.
خیلی ها و به ویژه استارتاپ ها به نیچ مارکت ( یا نیش مارکت ) تنها به عنوان راهبردی برای ورود به بازار، معرفی محصول به مشتری و دریافت بازخورد نگاه می کنند؛ در حالی که این رویکرد در سازمان های بزرگ و با جریان درآمدی بالا هم به دفعات و برای افزایش حاشیه سود مورد استفاده قرار می گیرد.
من محمد مردان پور مدرس بازاریابی و فروش (بیش از 21 سال تجربه بازاریابی )امید به خدا در90 دقیقه این استراتژی موفق راتوضیح خواهم داد
بعد از این وبینار دستاورد شما چه خواهد بود؟
به دست آوردن دانش انتخاب مشتری هدف / بازاریابی و جایگاه سازی
شناسایی عوامل مهم دربازاریابی گوشه ای
نحوه جایگاه سازی در ذهن مشتری
آشنایی با عملکرد درست انتخاب نیش مارکت
و نکات کاربردی فراوان وتخصصی برای ایجاد کسب و کار
وبینار های گذشته(آشنایی بیشتر)من محمد مردان پور هستم !
متولد خردادماه 1358 | مشهد
متاهل و ساکن مشهد
دانش آموخته رشته روانشناسی
بیش از 21 سال بازاریاب
حوزه های علاقه مندی :
آموزش مهارت های فردی | طراحی | تولید محتوا | تدریس | کسب و کار
کوچینگ ( بیزینس کوچ ، و کوچ محتوا )
تخصص های فنی :
آموزش مهارت های فردی | بازاریابی| فروش | مذاکره |کوچینگ کسب و کار|تبلیغ نویسی/روانشناس







