



وبینار کیه که کارت ویزیت لازم نداشته باشه؟!
برگزار شده
وبینار کیه که کارت ویزیت لازم نداشته باشه؟!
برگزار شده
توضیحات
کیه که کارت ویزیت لازم نداشته باشه؟!
هر کسب و کاری حداقل چیزی که برای تبلیغات لازم داره کارت ویزیتِ
بررسی انواع کارت ویزیت به همراه طراحی کارت ویزیت منحصر به فرد در نرم افزار فتوشاپ.
جالب بدونی بدون اینکه فتوشاپ بلد باشی میتونی در این دوره شرکت کنی و تازه تا حدودی نرم افزار فتوشاپ رو هم آموزش ببینی!!!
اگه دانشجو ، دانش آموز یا کارمند باشید و قصد درآمدزایی کنار درس و کارتون داشته باشید، یکی از بهترین راهاش طراحی گرافیکِ و خصوصا طراحی کارت ویزیت (چون نیاز به کالا و سرمایه و هیچی نداره جز یه سیستم).
کارت ویزیت از ساده ترین روش هایی است که برای ارائه اطلاعات تماس یک کسب و کار مورد استفاده قرار می گیرد.
اما چرا باید کارت ویزیت داشته باشیم؟
کارت ویزیت یا بیزینس کارت، یکی از مهم ترین عناصر تأثیر گذار در معرفی کسب و کار ماست. از کارت ویزیت می توانیم برای شبکه سازی و به اشتراک گذاشتن اطلاعات تماس و راه های ارتباطی با مشتریان استفاده کنیم.
پس اگر تو بیزینس شخصی خودت رو داری هم لازم نیست کلی هزینه برای طراحی کارت ویزیتت انجام بدی چون با این دوره خودت بهتر میتونی طراحیش کنی.
ارائه کارت ویزیت بهترین روش برای معرفی هویت کسب و کار ما به مشتریان است. با این روش می توانید ارزش برند خود را نیز بالا ببریم.
بی شک با توجه این موارد تمامی مشاغل نیاز به کارت ویزیت دارند حتی مشاغل خانگی پس چه بهتر که ما این مهارت را بلد باشیم.
جالب تر اینکه با این مهارت حتی در خانه هم می توانیم پول بسازیم.
تو این مهارت رو داری؟
در این وبینار چه چیزی یاد خواهید گرفت؟
در ابتدا تعاریفی از ماهیت کارت ویزیت به شرکت کنندگان ارائه می شود.
یاد میگیریم داخل کارت ویزیت چه بنویسیم.
با انواع کارت ویزیت از نظر جنس و طراحی آشنا می شویم.
و در انتها به طراحی سه کارت ویزیت می پردازیم.
حتی اگه نرم افزار فتوشاپ بلد نباشی بهت یاد میرم با ساده ترین روش کارت ویزیت های خلاقانه بسازی.
این وبینار ضبط خواهد شد و در دسترس شما قرار می گیرد.
به همراه دوره تمپلیت های آماده برای طراحی کارت ویزیت ارائه می شود.
مدرس این وبینار:
غزاله وثوقی: طراح گرافیک و مدرس نرم افزار
چرا من باید این آموزش رو بدم ؟
با سلام
من غزاله وثوقی طراح گرافیک و مدرس نرم افزارهای گرافیکی هستم. 10 سال است که با شرکت ها و سازمان های متفاوتی در حوزه های طراحی گرافیک همکاری دارم، 3 سال است که به صورت فریلنسر مشغول به کار و فعالیت هستم و همزمان به تدریس نرم افزار های گرافیکی می پردازم.
مهارت ها و تجارب من:
10 سال سابقه کار در حیطه طراحی گرافیک: از جمله طراحی لوگو، طراحی های تبلیغاتی، طراحی بسته بندی، طراحی مجلات و بروشور و...
3 سال تجربه فریلنسینگ: پروژه های بسیاری را به صورت فریلنس انجام داده ام و به خوبی با چالش ها و الزامات این شرایط کاری آشنایی دارم.
بیش از 30 کارگاه تخصصی در حیطه گرافیک شرکت داشته ام: با مباحث تخصصی در حیطه طراحی گرافیک آشنایی کامل دارم و می خواهم تجربیاتم را با شما به اشتراک بگذارم.







