



افزایش فروش و کسب درآمد در قرنطینه دوم کرونا با طراحی سایت فروشگاهی
برگزار شده
افزایش فروش و کسب درآمد در قرنطینه دوم کرونا با طراحی سایت فروشگاهی
برگزار شده
توضیحات
در این روزها که کسب و کارهای سنتی وضعیت مطلوبی ندارند، کسب و کار های اینترنتی هر روزشان بهتر و پر سود تر از دیروزشان است.

از شنبه این هفته یعنی تاریخ 1 آذرماه موج دوم قرنطینه شروع میشه و میخواهیم ببنییم قراره چه اتفاق هایی یبیافته؟
- مهم ترین مورد اینکه از ساعت 6 تمامی فروشگاه ها باید تعطیل باشن!! این یعنی اگر شما کاسبی دیگه از ساعت 6 شب به بعد نمیتونی مشتری داشته باشی و محصولت رو بفروشی (که معمولا هم عموم کاسب ها بیشتری میانگین فروش رو ساعت 7 تا 9 شب دارند)
- از ساعت 9 هم که هیچ کس حق نداره بیرون باشه پس این هم هیچی یعنی شهر از ساعت 9 تعطیل میشه کلا
- ورودی و خروجی شهر هاهم بسته هست و دیگه نمیشه بگیم تعتیلیطه پاشیم بریم شمال 😊
پس راهمون چیه؟ چطوری محصولاتمون رو بفروش برسونیم؟ چطوری درآمد از کرونا را اجرایی کنیم تا حتی خدایی نکرده ورشکست نشیم!

حالا شما برنامتون برای این قرنطینه چیه؟
یک راه اینه که مثل قرنطینه اول بنشینیم و نگاه کنیم....
یا راه دوم اینکه که بیاییم و در فضای آنلاین کسب و کارمون رو راه اندازی کنیم!
شاید براتون جالب باشه
جف بزوس ثروت مندترین مرد جهان و رئیس مجموعه آمازون در موج اول قرنطینه درآمدش 24 میلیارد دلار افزایش پیدا کرد!!
میپرسین چرا؟ چراشو من بهتون میگم!
چون در همون موج اول قرنطینه که همه کاسب های سنتی رو به کسادی و ورشکستگی بودن این آقا از سایت و فروشگاه اینترنتی نه تنها ضرر نکرد بلکه روز به روز مشتریش و خرید از این سایت هم افزایش پیدا کرد

و حالا من بهنام نیکوبیان با بیش از 3 سال سابقه در زمینه طراحی فروشگاه اینترنتی موفق اینجام تا راهنماییتون کنم تا شماهم فروشگاه خودتون رو راه اندازی کنید. و همچنین ثانیهای کرکره فروشگاه خودتون رو نبندین!!!
مسابقه با جایزه نقدی ویژه وبینار
برای شرکت در مسابقه به پیج من در اینستاگرام مراجعه کنید:
برای مشاهده پیج اینستاگرام بهنام نیکوبیان اینجا کلیک کنید







