


وبینار چگونه ساده و جذاب صحبت کنیم؟
برگزار شده
وبینار چگونه ساده و جذاب صحبت کنیم؟
برگزار شده
بلیتهای وبینار
توضیحات
ساده صحبت کردن کار دشواری است. زیرا دانسته های ما انقدر برایمان بدیهی شده اند که فکر می کنیم دیگران هم آن را می دانند. همین بدیهی بودن دانسته ها میان ما و سرمایه گذار، میان ما و قانون گذار و البته میان ما و مشتریانمان فاصله می اندازد. زیرا مغز از حرف های پیچیده فراری است. حرف های ساده انرژی کمتری برای هضم شدن می خواهند و مغز راحت تر حرف ما را می فهمد.
اما چگونه می توان ساده حرف زد؟
چه جذابیتی در ساده صحبت کردن وجود دارد؟
آیا سادگی یک فرمول برای همه دارد؟
آیا حرفی را که امروز ساده می زنیم، می توانیم فردا هم ساده بر زبان آوریم؟
اینها سوال هایی است که پیرامون این سخنرانی کوتاه و متفاوت وجود دارد.
این سخنرانی کوتاه است زیرا در حدود بیست دقیقه ارایه می شود و چهل دقیقه باقی به پرسش و پاسخ خواهد گذشت. متفاوت است زیرا چکیده ای است از تجربه یک دهه ساده سازی علم برای عموم جامعه که در نهایت افتخار دریافت جایزه ترویج علم 1398 را برای سخنران این وبینار به همراه داشته است.
سخنران این وبینار، علیرضا خنجری مبتکر سناریوهای خنگ آموز علم است. او از سال 1389 به عنوان مجری برنامه های علم و فناوری در شبکه 4 فعالیت خود را آغاز کرد و این مسیر را تا کنون در رادیو و تلویزیون ادامه داده است. برجسته ترین دستاورد او خلق کاراکتر دانشپز است که از سوی مراکز علمی داخلی و بین المللی تقدیر و تشویق شده است. دانشپز یک کاراکتر تلویزیونی است که مطالب علمی را جوری می پزد که همه بتوانند آن را هضم کنند.






