


وبینار پاسخگویی به شبهات اعتقادی روز (جلسهی اول)
برگزار شده
وبینار پاسخگویی به شبهات اعتقادی روز (جلسهی اول)
برگزار شده
توضیحات
اکثر ما روزانه با حجم زیادی از شبهات اعتقادی همچون شبهاتی پیرامون وجود خداوند، غیر منطقی رفتار کردن دینداران، نظر خشن ادیان در مورد زنان و غیره مواجه می شویم. گاهی ظاهر آراسته شده ی این شبهات به گونه ای برای انسان جلوه می کند که فرد در نگاه اول موضوعات مطرح شده توسط آنها را بدون توجه به عمق مطالبشان قبول می کند.
در این چند جلسه ضمن بیان تازه ترین شبهات مطرح شده در حوزه ی مسائل اعتقادی که امروزه در فضای مجازی به طور گسترده مورد توجه واقع شده است، قصد داریم با موشکافی علمی این شبهات از باطن پوچشان پرده برداری کرده و پاسخ های درست به آنها را بررسی کنیم.
وبیناری که مشاهده می فرمایید اولین جلسه از سلسله جلسات پاسخگویی به این شبهات می باشد. در طول برگزاری تمام جلسات، امکان پرسش و پاسخ افراد شرکت کننده فراهم خواهد بود. همچنین شما می توانید سولات خود را برای مطرح شدن در این جلسات از طریق راه های ارتباطی مجمع فرهنگی ام ابیها (علیها السلام) در اختیار ما بگذارید.
هرگونه سوال پیرامون این وبینار را نیز می توانید از طریق آیدی تلگرام ommeabiha_a@ مطرح فرمایید.






