وبینار چرخ دنده های موفقیت
ویدیوی معرفی
کد رویداد: 6036
سمانه رادمریخی
مدرس
سمانه رادمریخی
مشاورومدرس توسعه فردی
شروع وبینار 9 خرداد 1399 - ساعت 11:00
مدت وبینار
2 ساعت
1
جلسه اول
9 خرداد 1399
ساعت 11:00 تا 13:00
محل برگزاری آنلاین
این وبینار در نرم‌افزار ادوبی‌کانکت برگزار شده و بلافاصله پس از برگزاری، امکان مشاهده بازپخش آن را دارید!
سمانه رادمریخی
برگزارکننده
سمانه رادمریخی
مدیر مجموعه اموزشی شگفتانه
Webinar Ad Banner 1
Webinar Ad Banner 2
Webinar Ad Banner 3
اشتراک‌گذاری

وبینار چرخ دنده های موفقیت
برگزار شده

وبینار چرخ دنده های موفقیت

ذخیره کردن
وبینار چرخ دنده های موفقیت

وبینار چرخ دنده های موفقیت
برگزار شده

وبینار چرخ دنده های موفقیت

ذخیره کردن
کد رویداد: 6036
بلیت‌های وبینار
تومان
بلیت ویدئو
69,000 تومان

توضیحات
سرفصل‌ها
مخاطبین
سوالات متداول
نظرات
توضیحات

اهمال کاری

انواع مختلفی داره وهرکدوم یه راهکار اول به صورت فوق العاده کاربردی تعرفشو میگیم با انواعش اشنا مشیم وراهکاهری مقابله باهاشو میگیم . میفهمیم مسیر عصبی چی هست وچجوری باید عادت سازی هوشمندانه انجام داد .

هدف گذاری هوشمندانه نیازمند داشتن پیش نیازهایی است که اگر نباشند حتما قبل از رسیدن به هدف هایتان جا میزنید .این پیش نیازها را به دوقسمت تقسیم کرده ام بخش اول که در وبینار 28اسفند گفتم وبه عنوان پیش نیاز شگفتانه موفقیت منتشر شد وشما دوست عزیزی که این وبینار را ثبت نام میکنی انرا به صورت رایگان وهدیه دریافت میکنی و بخش دوم هم فراپیش نیاز که مشابه مجموع چرخ دنده هایی است که برای اینکه به خوبی کار کنند نیاز است همه چرخ دنده ها سرجایشان قراربگیرند . اغلب افراد دنیا به دلایل مختلف در زندگی خود هدف ندارند و این موضوع دلایل مختلفی دارد، مانند این که بلد نیستیم هدف تعیین کنیم، یعنی اغلب افراد به دلیل این که نمی دانند چطور باید هدف گذاری کنند، برای خود هدفی انتخاب نمی کنند. یکی دیگر از دلایل این که افراد هدف گذاری نمی کنند، شکست های قبلی است. یعنی بارها هدف هایی برای خودشان تعین کرده اند اما به آن ها نرسیده اند و این مورد باعث شده به کلی از هدف گذاری دلسرد شوند . احساس می کنید گم شده اید یا همیشه فکر می کنید چیزی در زندگی تان کم است؟ خیلی وقت ها پیش می آید که حالت رخوت و سستی برایتان پیش می آید و نمی دانید در چه مسیری قرار گرفته اید و قرار است زندگی تان به کدام سمت و سو برود؟ خیلی از افراد به دلایلی که گفته خواهد شد یا هدف نمیگذارند یا از روشهای غلطی استفاده میکنند.
فکر می کنید کنترل کامل امور زندگی تان در دست خودتان نیست و هر طرفی باد بوزد، شما را با خود خواهد برد؟
شاید می‌خواهید در دنیایی که هستید، تفاوت بزرگی ایجاد کنید، اما نمی‌دانید چگونه!
بسیاری از ما در همین حال که زندگی را می‌گذرانیم، حس می‌کنیم باید ارتباط عمیق‌تر و راضی‌کننده‌ تری با دنیا داشته باشیم اما چون به آن نمی‌رسیم، احساس ناامیدی و ناتوانی می‌کنیم.

شاید شنیدن این جمله برایتان عجیب باشد؛
اما...
داشتن پشتکار و اراده همیشه هم جوابگو نیست. به جای آن راه های بهتری هم وجود دارد.
تصور کنید مجبور هستید هر روز سنگ بزرگی را از کوه بالا ببرید. اگر تنها به زور خود اکتفا کنید به زودی زیر فشار از پای درخواهید آمد.
چه راه های بهتری برای این کار پیشنهاد می دهید؟
یکی از بهترین راه ها، ساخت عادت های خوب است.
شما برای ساخت یک عادت ممکن است مدتی ناچار شوید به خود زحمت بدهید اما وقتی این عادات ساخته شد، دیگر نیازی نیست هر روز به خود فشار بیاورید.
ساخت عادات مختلف راهی بسیار خوب برای رسیدن به موفقیت و هدف گذاری است.
مثلاً برگردیم به مثال کوه و سنگ...
برای اینکه سنگ بزرگ را هرروز از کوه بالا ببرید می توانید مدتی دست از کار بکشید و یک بالابر برقی (حتماً در پیست های حرفه ای اسکی دیده اید) در مسیر تخته سنگ بسازید یا راه های دیگر. این می تواند هزینه بر و زمان بر باشد اما اگر قرار است عمری به این کار مشغول شوید، بهترین راه است.
ساخت عادات همان بالابر برقی است که می تواند شما را به اهدافتان نزدیک تر کند. ودر این وبینار به شما خواهیم گفت که چگونه بالابر برقی خود را بسازید. دراین وبینار در ابتدا اهمال کاری میگیم وانواع ودلایلشو بررسی میکنیم .وراه رفع  ترسها و عادتهای مانع موفقیت را یاد میگیریم  دزدهای زمان و انرژی را توضیح خواهم داد و در ادامه ایجاد عادتهای موثر ومثبت را با هم کار خواهیم کرد و یادخواهیم گرفت چگونه به دور از اهمال کاری و عادات منفی قدم درراه موفقیت بگذاریم . وخلاصه در یک کلام وقتشه تبرمان را تیز کنیم و تخته  گاز بریم جلو ...

 

 

 

 

 

 
Webinar Ad Banner 1
Webinar Ad Banner 2
Webinar Ad Banner 3
سمانه رادمریخی
مدرس
سمانه رادمریخی
مشاورومدرس توسعه فردی
شروع وبینار 9 خرداد 1399 - ساعت 11:00
مدت وبینار
2 ساعت
1
جلسه اول
9 خرداد 1399
ساعت 11:00 تا 13:00
سمانه رادمریخی
برگزارکننده
سمانه رادمریخی
مدیر مجموعه اموزشی شگفتانه
محل برگزاری آنلاین
این وبینار در نرم‌افزار ادوبی‌کانکت برگزار شده و بلافاصله پس از برگزاری، امکان مشاهده بازپخش آن را دارید!
اشتراک‌گذاری