
یک گام تا رتبه عالی در کنکور ارشد روانشناسی
یک گام تا رتبه عالی در کنکور ارشد روانشناسی

ویدئو معرفی وبینار
توضیحات وبینار
روزهای پایانی منتهی به کنکور روزهای سخت و دلهره آوری است، جالب است بدانید یکی از فاکتورهای خیلی مهم در قبولی کنکور کنترل اضطراب و استرس و مدیریت زمان در روزهای پایانی و در روز کنکور است.
موسسه کیهان که سالهاست در زمینه کنکور روانشناسی ارشد و دکتری فعالیت دارد و مشاوران آن همگی از رتبههای برتر کنکور سالهای گذشته هستند تصمیم گرفت تا در این روزهای سخت، وبیناری برگزار کند وبه بایدها و نبایدهای روزهای پایانی کنکور بپردازد.
در این وبینار خانم گلستانی ( رتبه 14 کنکور سراسری و 11 عمومی کنکور سراسری و کارشناس شیمی کاربردی-دانشکاه صنعتی شریف) که از :مشاورین برتر موسسه هستند، در مورد سرفصلهای زیر توضیح میدهند
✅کنکور دو بار عقب افتاده و حسابی خسته و کلافه شدیم
امسال سال عجیبی بود، کنکور دوبار عقب افتاد، کلی حرف و حدیث پیش اومد، نظرات موافق و مخالف زیادی ارائه شد و داستان های دیگه... اما حالا باید چه کرد، کنکور رویدادیه که میتونه زندگی و آینده ما رو ترسیم کنه و نمیشه به همین سادگی ازش گذشت، در این بخش از خستگی و کلافگی صحبت میکنم و توضیح میدم که:
که چطور با خستگی و کلافکی این روزها کنار بیام
تاثیر خواب و خوراک و ورزش در این روزها چه مقداره و باید چطور باشه
چطور با روش تصویرسازی آینده مطلوب، دوباره برای خودمون انگیزه بسازیم
✅ با خودگوییهای منفی چه کنیم
همه ما در طول روز خودگوییهای منفی زیادی از ذهنمون رد میشه، اما چطور میتونیم با اونها کنار بیایم و اصلا این افکار تاچه میزان منطقی اند؟
مثالهایی از نگرانی های دانشجویانم خواهم زد و سعی میکنم درمورد سودمندی این افکار و میزان منطقی بودن آنها صحبت کنم.
✅چگونه جمع بندی کنیم؟اولویت درسها در جمع بندی کدامند
این روزها روزهای جمع بندیه و من سعی می کنم کلیات برنامه های مختلف جمع بندی رو بهتون توضیح بدم.
✅چطور تست بزنیم و تعداد اشتباهاتمان را کمتر کنیم؟ (آیا سوالاتی که شک داریم را بزنیم؟)
این سوال بسیار سوال شایع و پرچالشی است،برای پاسخ به این سوال درباره شناخت مدل تصمیم گیری در زندگی و تحت شرایط استرس با دانشجوها صحبت می کنم و ازشون می خوام با شناخت خودشان در مسیر بهبود روند تصمیم گیرشون قدم بردارند.
✅فکر می کنم همه چیز رو فراموش کردم و هیچ چیز سر جلسه یادم نمیاد، چه کنم؟
این سوال هم بسیار شایع است و هم از نظر منطقی ناممکن. درباره تاثیر اضطراب بر عملکرد شناختی و هیجان و واکنش فریز شدن که به نظر میاد اتفاقی است که سر جلسه برای این دسته از دانشجویان می افتد صحبت خواهم کرد.
✅زمانبندی تست زنی سر جلسه کنکور چگونه است؟
یکی از مسائل خیلی مهم در کنکور کنترل زمانه، چه بسیار داوطلبان مسلط به دروسی بودن که نتونستن زمانشون رو مدیریت کنن و موفق نشدن،
درباره تکنیک های زمانبندی و جایگاه یکی از درسهای مهم برای این مدیریت زمان صحبت خواهم کرد.
✅نگرانی از قبول شدن یا نشدن؟
درباره این صحبت خواهم کرد که تحمل ابهام، چالش مهمی در زندگی روزمره و مخصوصا بر سربزنگاه های مهم زندگی است و همواره در حال دست و پنجه نرم کردن با آن هستیم. توضیح میدم که چقدر آدمهایی که میتونن ابهام زندگی رو تحمل کنند توانمندتر هستند و از مسیری که در حال طی کردن آنند لذت بیشتری می برند تا کسانی که تمام لحظاتشان را در اضطراب رسیدن به نتیجه مطلوب می گذرانند.
مخاطبین
بیشتر مباحث این وبینار عمومی است و برای همه داوطلبانی که کنکور دارند مناسب است، اما بخشهایی از وبینار برای داوطلبان ارشد و دکتری روانشناسی مناسب تر است.
با نظر دادن، کمک کن بقیه آگاهانه خرید کنن
جلسات وبینار | زمان برگزاری |
---|---|
تاریخ و زمان جلسه | یکشنبه 8 تیر 1399 ساعت 19:00 ↓ ساعت 20:30 |
لینک کوتاه به این صفحه
