کارگاه آنلاین به هم رسیدن و با هم ماندن
برگزار شده
کارگاه آنلاین به هم رسیدن و با هم ماندن
برگزار شده
توضیحات
امروزه کمتر از نصف آدمهای متاهل احساس شادی، سلامت و رضایت میکنن!!!! اما چرا؟!
معمولا در ابتدای ازدواج و رابطهها، بین زن و مرد جذابیت جنسی و عشق زیادی وجود داره که باعث میشه با هم ازدواج کنن و خوشحال و راضی باشن اما به مرور زمان فاصلهها آشکار میشه...
یک مشکل دیگه هم در رسیدن ما به همدیگه و با هم موندنمون تاثیر میذاره؛ مشکلی که پنهانه و شاید اگر قبل ازدواج از اون آگاه بشیم در تصمیمگیری ما تاثیر زیادی بذاره. این مشکل چیه؟
بر اساس تئوری انتخاب همه انسانها برای ارضای 5 نیاز اساسی در زندگیشون تلاش میکنن:
۱) نیاز به بقا
۲) نیاز به عشق و احساس تعلق
۳) نیاز به قدرت و پیشرفت
۴) نیاز به آزادی
۵) نیاز به تفریح
شدت این نیازها در افراد مختلف متفاوته و در تمامی روابط این تفاوت نیازها میتونه تاثیرگذار باشه. اما مسئله اصلی وقتی به وجود میاد که شدت نیازهای ما و شریک عاطفیمون به صورت جدی با هم در تعارض باشه؛ اینجاست که مصیبت شروع میشه!!!
اما تئوری انتخاب یک راه حل برامون داره:
اگر هر کدوم ما از 5 نیاز اساسی خودمون و شدت اونها آگاه باشیم و بدونیم که تحت تاثیر این نیازها هستیم، از تئوری انتخاب استفاده کنیم و اون رو از ابتدای زندگیمون به کار بگیریم، میتونیم به شیوه موثرتری برای ارضا نیازهامون تلاش کنیم و قطعا انتخاب های آگاهانهتر و پیشرفت چشمگیری در بهبود روابط زناشوییمون خواهیم داشت.
در وبینار به هم رسیدن و با هم ماندن قصد داریم با این نیازها بیشتر آگاه بشیم و شدت نیازها رو در خودمون بسنجیم و برای ارضا اونها راهحلهای کاربردی و درستی پیدا کنیم.
اگر مجرد هستیم و در جستجوی عشق، این وبینار میتونه بهمون کمک کنه تا آگاهانهتر و با شناخت بیشتری وارد زندگی مشترک با شریک عاطفیمون بشیم.
و اگر ازدواج کردیم قراره علت مشکلات زندگی مشترکمون پیدا کنیم، اونها رو با آگاهی بیشتری برطرف کرده و رابطه رضایت بخش تری رو تجربه کنیم.
*قبل از برگزاری وبینار حتما "تست نیازهای اساسی گلاسر" که در پیوست همین صفحه قرارداده شده را پرکرده و نتیجه آن را هنگام حضور در وبینار به همراه داشته باشید.



