



وبینار استعدادیابی کودکان
برگزار شده
وبینار استعدادیابی کودکان
برگزار شده
توضیحات
همیشه بحث استعدادیابی و افزایش هوش کودکان دغدغه ثابت و به حق خیلی از والدین می باشد؛ چرا که آن ها دوست دارند آینده درخشان و موفقی را برای فرزند عزیز خود رقم بزنند.
اما آن ها همیشه مشکلی ثابت را پیش پای خود و فرزندانشان می بیینند و آن هم نبود اطلاعات کافی در این زمینه و همچنین در دسترس نبودن مشاورین متخصص برای آنهاست! خیلی از اوقات والدینی را دیده ایم که گفته اند هزینه های زیاد میلیونی هم خرج کرده اند اما خروجی قابل توجهی را نتوانستند دریافت کنند.
به شما تبریک می گوییم چون هم اکنون وبینار استعدادیابی کودکان پیش روی شماست که می تواند بسیاری از نیازهای شما را برطرف سازد.

اهمیت استعدادیابی و افزایش هوش در کودکی
تحقیقات مؤسسه بلوم نشان داده است که شکل گیری رشد هوش فرزندان در سنین قبل از 8 سالگی که سال های طلایی یک کودک می باشد فوق العاده مهم است و به هیچ وجه نباید آن را به راحتی هدر داد؛ در غیر این صورت شاید مشکلات جبران ناپذیری را به وجود آورد.
به همین علت است که ما با برگزاری این وبینار برای استعدادیابی کودکان، قصد داریم ابتدا به کشف استعدادها و هوش های برتر کودکان شما کمک کنیم تا شما در مرحله بعد، بتوانید به خوبی این استعدادها و هوش ها را به خوبی پرورش داده و برای فرزند دلبندتان اتفاقات خوبی را رقم بزنیم.

قراره تو این وبینار چی یاد بگیریم؟
اکنون وقت این است که اصل مطلب را مورد بررسی قرار دهیم؛ یعنی مهم ترین سرفصل هایی که تو این وبینار فوق العاده قرار است به آن ها بپردازیم:
استعداد چیست؟
چرا باید استعدادیابی کنیم؟
چرا استعدادیابی کودکان مهمه؟
اگه فکر کنیم کودکان بی استعداد هستند چی میشه؟
فرق استعدادیابی کودکان با بزرگسالان
اشتباه والدین درباره هوش و استعداد بالا
معرفی هوش های دهگانه گاردنر
تمرکز مدارس و والدین بر روی کدام هوش ها و استعدادهاست؟
والدین چه نقشی در پرورش استعدادهای کودکان دارند؟
چگونه هوش و استعداد فرزندانمان را افزایش دهیم؟
نابودکننده های هوش و استعداد

مدرس وبینار کیه؟
علیرضا وطن پور
مدرس استعدادیابی
مشاور و مدرس طب سنتی
دارای مدرک MPT Academy اتریش
نویسنده کتاب چگونه 150 سال عمر کنیم؟
برگزار کننده ده ها وبینار و کلاس های استعدادیابی

نظر برخی اساتید و مشتریان دوره های قبلی مجموعه گام برتر




و اما... هدیه وبینار!
نکته جذاب، هدیه هایی است که قرار است به شرکت کنندگان درجه یک وبینار داده بشه که میتونه خیلی سورپرایز کننده و فوق العاده باشه...اون هم فقط به خاطر این که اهل آموزش دیدن هستین و جایگاه بالای اون رو قدر میدونید.
آهان راستی، هدیه رو هم نمیگیم که بیشتر سورپرایز بشید!

اگه هنوزم فکر میکنی که این وبینار چون رایگانه زیاد مطلب نمیتونه داشته باشه، سخت در اشتباهی چون:
اول اینکه رایگان نیست و بعدا فیلمش به فروش خواهد رسید.
دوم اینکه هیچ وقت یه مدرس حرفه ای اعتبارش رو با تدریس ضعیف زیر سوال نمی بره.
سوم هم اینکه اگه فقط یه سری به صفحه اینستاگرام یا مقالات سایت ما بزنی متوجه میشی مطالب رایگان ما از خیلی از دوره های پولی با کیفیت تره.
راه های ارتباطی با ما:
بهترین راه ارتباط هم پیج اینستاگرامه که در سریع ترین زمان ممکن توسط مشاورین مجموعه گام برتر پاسخ شما داده میشه و میتونید به خوبی با ما در ارتباط باشید؛ حتی اگه لازم باشه خود من هم مستقیماً بهتون پاسخ میدم. (عکس زیر را لمس کنید)
توی سایت ما مقالات آموزشی رایگان و دوره های فوق العاده وجود دارند که میتونید در جهت رشد و پیشرفت خودتون به خوبی از اونها استفاده کنید. (عکس زیر را لمس کنید)
و اما حرف پایانی...
شک نکنید جمله آخر من اولین جمله شما بعد از وبینار خواهد بود که میگید ای کاش زودتر با این مطالب فوق العاده آشنا می شدم...









